Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket tjänar Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer – nya toppjobbet

17 okt, 2023, 08:30 

Nu kommer sanningen fram – så mycket tjänar Pernilla Wahlgrens fästman!

Annons

Att familjen Wahlgren/Ingrosso får klirr i kassan, ja, det är knappast någon hemlighet. Det är ju en familj full av entreprenörer: egna restauranger, hudvårdsmärken, ett sminkimperium och hits som toppar listorna.

Men hur står det till för den snart ingifta Christian Bauer?

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Så mycket tjänar Christian Bauer

Det är Aftonbladet som kartlagt inkomsterna i familjen. Det är stora belopp – föga förvånande. Det kunde man ju lista ut om man kikar tillbaka på Pernilla och Biancas senaste bostadsköp: Pernilla har byggt en skräddarsydd lyxvilla i en av Stockholms mest exklusiva orter, och Bianca Ingrosso topprenoverar sin våning på Östermalm som kostade över 40 miljoner kronor.

Det visar sig att det går bra för även Christian Bauer. Enligt tidningen hade han 2022 en fastställd förvärvsinkomst 726 700 kronor. Utslaget på 12 månader ger det en månadslön på 61 000 kronor!

Annons

Och mycket förändrats i Christians liv förändrats sedan han hittade kärleken i Pernilla Wahlgren – förutom att han blivit ett känt ansikte har han också uppgraderat sin bostad rejält. När han och Pernilla träffades bodde han i ett attefallshus i Åkersberga.

– Det är väldigt enkelt och spartanskt. Men det är rent och snyggt, sa Pernilla i Wahlgrens värld när hon besökte den då nya pojkvännen.

– Eller kanske inte så snyggt men det är rent.

Det jobbar Christian Bauer med

I fjol fick Christian Bauer också ett nytt toppjobb. Han jobbade tidigare som modell och ansvarig för marknadsföringen på företaget LEWA, men förra året stod det klart att han bytt jobb. Pernilla avslöjade i sin egna podd:

– Christian, min kära pojkvän, har fått nytt jobb. Han ska jobba som inköpschef på ICA. Jätteroligt! Han är jätteglad.

– Ja jag jobbar med handtvål, duschtvål, bomull, lite olika, plåster och sånt. Det är ett jättekul och jättebra jobb, har Christian själv sagt till Expressen.

Vid sidan om det jobbar han som träningsinstruktör på SATS, och där får han sin dos av "rampljus", berättar han för Expressen.

– Då har jag blicken på mig och jag får styra och ställa lite där, säger han och skrattar.

Christian Bauer
Christian Bauer har det gott ställt.

Foto: TT

Annons