Så mycket tjänar TV4-profilen - svindlande summan

Så mycket tjänar TV4-profilen - svindlande summan

Nu avslöjas summan.

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
0:55

Efter reklamen: Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

(0:55)

Slå på ljud

Sportjournalisten Ali Reza, 35, har en lång karriär bakom sig. Mest får vi se honom i TV4:s sportsändningar på kvällen och på dagen i samband med det omåttligt populära programmet Nyhetsmorgon. Ali Reza har också varit reporter under mästerskap. Så sent som för ett par veckor sedan var han på plats i England för att bevaka Sveriges damlandslag i fotboll när de spelade EM.

Förra sommaren bevakade han herrarnas EM och då hamnade han i fokus när han fick en peruk på sig, en halsduk runt sig och ett gäng öl i ansiktet. Detta mitt i livesändningen. Klippet blev förstås viralt och till Aftonbladet sa han:

Profilens besked om framtiden i Nyhetsmorgon: "Vi får se"

– Just där och då tänkte jag inte så mycket på det. Jag garvade och sedan var det inte så himla mycket mer. Men när jag har tittat på det i efterhand… det är svårt att inte skratta åt det. Vi har hängt på danskarna rätt mycket under den här turneringen och några av dem gillar att retas med en. Dels för att man är svensk men också för att man hakat på dem så mycket. Det har varit några man känner igen, folk kommer fram och tjoar och tjimmar.

Den här sommaren är Ali Reza med som programledere i Nyhetsmorgon. Den här veckan har han synts i rutan och intervjuat olika kändisar.

Men hur mycket tjänar man som sportankare på kanalen?

Nyheter24 rapporterar att Ali Reza hade en fastställd förvärvsinkomst på 571 479 kronor under 2020. Det betyder att 35-åringen har en månadslön på drygt 48 000 kronor.

Profilens mardröm som förändrade allt: "Minns ingenting"

Efter följarnas kritik – nu lämnar TV4-profilen