Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så ser Måns Zelmerlöws svärmor ut – folk tappar hakan

17 okt, 2023, 15:30 

Bilden får folket att tappa hakan – så ser Ciara Zelmerlöws mamma ut.

Annons

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw träffade varandra på ett bröllop 2016, och det skulle visa sig att kärleken spirade inte bara för brudparet. Ynka tre år senare ringde det i kyrkklockorna igen, denna gång för att Måns och Ciara skulle säga "ja" till varandra.

Sedan det där mötet 2016 har mycket hänt. De har två gemensamma barn, och Måns har flyttat till London. Dessutom är en han en självklar del av Ciaras varma familj – som nu visar hon upp sin mamma!

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Så ser Måns Zelmerlöws svärmor ut

Det är på sin egna Instagram som Ciara delar en bild på sin mamma med bildtexten: "Bara min mamma som är hetare än jag någonsin kommer bli".

Annons

Och folket verkar hålla med. Klickar man sig in på bilden, som publicerades på mamma Debbies konto tappar folk hakan över hur vacker hon är. På fotot står hon framför en fotovägg i en tv-studio i London, och det visar sig att Ciara inte är den enda i sin familj som är van vid rampljuset.

Debbie Arnold har nämligen ett återkommande inslag i morgon-tv:n Good Morning Britain, där hon medverkar i olika debatter. Denna gång stod passande nog en fråga om barn och uppfostran på agendan.

Annons

"Är det okej att påpassa sina barn så mycket att de inte vill lämna hemmet?" lyder frågan som Måns Zelmerlöws svärmor diskuterar vilt i sändning.

Till skillnad från kvinnan hon debatterar mot, står Debbie stenhårt fast vid att barn inte ska curlas, utan lära sig att hur det går till i det verkliga livet.

Det jobbar Ciara Zelmerlöws mamma med

Faktum är att Debbie är van framför linsen. På hennes hemsida avslöjas det att hon är skådespelare, röstskådespelare och presentatör. Men det tar inte slut där, hon visar sig vara en minst sagt mångfacetterad kvinna.

Annons

Hon har dessutom skrivit en bok, synts på teatern, är en inspirationsföreläsare och arbetar flitigt med välgörenhet.

Men vid sidan om allt arbete har hon givetvis tid att umgås med sin familj, inte minst sina döttrar. På Instagram postar hon flitigt bilder med Ciara och dotter Taila, och visst gör Måns Zelmerlöw lite gästspel då och då...

Foto: TT/Instagram

Annons