Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så ser Tilde de Paula Ebys okände son ut!

29 jul, 2022, 20:45 
AvSimon Holm Stålhand

Hon visar upp på Instagram!

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!Brand logo
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Tilde de Paula Eby är en väldigt populär programledare i TV4. Men sitt stora kunnande och charm så har hon fått stor popularitet!

Men privat och familjelivet har inte alltid varit lätt för Tilde. Hon har beskrivit sig som "traditionell" samtidigt som hon har barn med tre olika män.

– Jag tycker själv att det känns helt skumt, har hon tidigare sagt till Mama.

Samtidigt är hon förstås glad att det blev som det blev, annars skulle hon ju inte ha sina guldklimpar! Och nu börjar barnen växa upp...

När Tilde spelade in reseprogrammet "När och Fjärran" träffade hon författaren Daniel Möllberg. Senare kom paret att jobba på Nyhetsmorgon tillsammans och relationen gav dem sönerna Elian, 22, och Zion, som i dagarna fyllde 21.

Då passade Tilde på att visa upp firandet på sin Instagram!

Paret bröt under 2004 och snart skulle Tilde träffa Fredrik Bjuhr och 2005 fick de dottern Naemi som idag är 17 år.

Annons

När dottern var ett halvår gammal tog relationen slut. Tilde var då ärlig och öppen med att hennes kraschade relationer tärde på henne:

– Jag tycker att jag gjorde mitt bästa bägge gångerna, och jag ville att det skulle funka, men det gjorde det inte, sa hon då i Mama.

"Fokus är ju barnen"

15 år senare är Tilde alltså lyckligt gift med musikern Thomas de Paula Eby som hon har sonen Iliyah, 9, med. Paret bor i en lägenhet i Vasastan och kilar stadigt.

Och några tårar över sina barns pappor tycks inte ha fällts på länge. Så här sa Tilde till Hälsoliv i somras:

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar.

Annons