Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så sörjs Luke Perry av Beverly Hills-vännen

05 mar, 2019, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
luke perry beverly hills död
Tv-serien Beverly Hills och karaktären Dylan McKay lämnade verkligen avtryck. Under måndagen kom det tråkiga beskedet att skådespelaren Luke Perry har avlidit i sviterna av en stroke.
Annons

Skådespelaren Luke Perrys plötsliga död har chockat många. I förra veckan drabbades han av en stroke och fördes akut till S:t Josephs hospital i Kalifornien. Läkarna fick hålla honom nedsövd för att hjärnan skulle återhämta sig men skadorna var alltför omfattande och han avled – blott 52 år gammal. Luke Perry är främst känd för sin roll som Dylan McKay i 1990-talsserien ”Beverly Hills 90210” och nu på senare år som Archies pappa, Fred Andrews, i Netflix-serien ”Riverdale”. Han har även en roll i Quentin Tarantinos kommande film om Charles Manson, ”Once upon a time in Hollywood”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Luke Perry var omgiven av sin familj när han lämnade jordelivet. Hans barn Jack och Sophie, fästmön Wendy Madison Bauer, exfrun Minnie Sharp, hans mamma och syskon fanns vid sjuksängen. Och när det sorgliga beskedet nådde resten av världen, under måndagen, var det flera kollegor som valde att uttrycka sin sorg via sociala medier. ”Beverly Hills”-kollegan, och nära vännen, Ian Ziering, var en av dem.

luke perry Ian Ziering
Ian Ziering och Luke Perry spelade mot varandra i 90-talsserien Beverly Hills.

“Kärleksfulla minnen”

”Kära Luke, jag kommer för alltid att sola mig i de kärleksfulla minnen som vi har delat under de senaste 30 åren. Må din framtida resa berikas av de magnifika själarna som har passerat före dig, precis som du har gjort här, för dem som du lämnar bakom dig”, skrev Ian Ziering på Twitter.

Annons

Och även Riverdale-skådespelerskan Molly Ringwald tog till orda.

”Mitt hjärta är krossat. Jag kommer att sakna dig så mycket Luke Perry. Skickar all min kärlek till din familj”.

Läs mer

Foto: TT

Annons