Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundell avslöjar Mikael Persbrandts beteende – när ingen annan ser

01 jun, 2024, 18:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Stora ord från journalisten!
Annons

Det var kärlek vid första ögonkastet för journalisten Sanna Lundell, 45, när hon sommaren 2005 träffade skådespelaren Mikael Persbrandt, 60, i Sandhamn.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

"Det var en blixtförälskelse"

Nu har de snart varit ett par i 20 år.

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har Sanna Lundell sagt i en intervju med Femina.

Annons

Även om deras kärleksresa till och från varit skakig, har de hållit ihop och till och med lyckats skaffa tre gemensamma barn på vägen; Igor, 18, Lo, 12, och Fox, 5.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt säljer lyxvillan

Men den senaste tiden har verkat stabil för kändisparet – och nu blåser förändringarnas vindar när det kom ut att deras lyxvilla utanför Nynäshamn är till salu.

Exakt var paret planerar att bosätta sig härnäst återstår att se, och av vilken anledning paret säljer har de inte heller velat gå ut med.

Sanna Lundells kärleksförklaring till Mikael Persbrandt

Det verkar dock inte bero på några tråkigheter. Nyligen publicerade nämligen Sanna Lundell en ordentlig kärleksvisa för sin partner på Instagram:

Annons

”Vi klättrade upp för ett berg. Högt upp såg vi sommaren komma, havet glittra, syrenerna vaja i vinden. Jag tänkte att jag älskar honom som mest när han älskar barnen så där innerligt självklart, när han håller små barnhänder, tröstar barntårarna ömsint, leker lekar och bär dem lätt över ljungen. Tänk om män fattade sånt i högre utsträckning”, skriver Sanna Lundell under en bild på Mikael tillsammans med femåriga Fox.

En helt underbar bild!

Annons