Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundell om Ulf Lundells nya flickvän: "Blandade känslor"

11 aug, 2021, 19:30 
Sanna Lundell och Ulf Lundell
Ulf Lundell har hittat kärleken i 34 år yngre Ninna Prage. Ulfs dotter Sanna Lundell har "blandade känslor" för relationen.
Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

I juli stod det klart att Ulf Lundell, 71, hittat kärleken i PR-konsulten Ninna Prage, 38.

2017 skilde sig Ulf från sin tredje fru, Sofia Lundell, 45, och nu har dottern Sanna Lundell, 42, något att säga om den nya flickvännen.

– Den här relationen... Jag ska väl säga att jag har blandade känslor inför den, säger hon i podcasten "Inte din morsa".

Sanna Lundell om Ulf Lundells unga flickvänner

Sanna driver podcasten "Inte din morsa" med Ann Söderlund. Det är där som Sanna för första gången kommenterar sin pappas relation.

– Han har ju då "träffat en ny kvinna" som han själv skulle uttrycka det. Och det här har ju då varit en nyhet i svensk media på grund av att hon har delat med sig av bilder på deras romans på sin Instagram.

– Den här relationen... Jag ska väl säga att jag har blandade känslor inför den.

Förhållandet har blivit en riktig snackis men Sanna själv är inte förvånad över att Ulf fallit för Ninna.

Annons

– Det är klart att det är lite roligt och smaskigt att han har träffat en kvinna som är betydligt yngre än honom själv i vanlig ordning. Det är ingen nyhet i vårat liv, det är någonting som har kommit åter hela tiden.

Sanna betonar dock även att hon unnar sin pappa den nya kärleken.

Ninna Prage
Ninna Prage är Ulf Lundells nya flickvän.

Sanna Lundells uppväxt – så flydde hon

Uppväxten med Ulf som pappa var inte lätt har Sanna berättat. Ulf har varit öppen med sitt alkoholmissbruk och som ung började Sanna själv dricka som en flykt.

– Jag drack väldigt mycket när jag var tonåring. Från jag var tretton år. När jag upptäckte alkoholen var det en total befrielse, har hon tidigare sagt till Allas.

– Jag tyckte det var så härligt och så spännande och så skönt att få fly in i alkohol. Så jag drack tidigt och ganska mycket.

Foto: TT

Annons