Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells beslut med Mikael Persbrandt – efter 18 år ihop

14 jun, 2023, 06:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt
Sanna och Mikael träffades 2005. Foto: TT

Sanna Lundell avslöjar familjens sommarplaner.

Annons

Journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt är ett av Sveriges mest kända par. De träffades i Sandhamn under sommaren 2005 och det sa klick vid första ögonkastet.

Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresaBrand logo
Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresa

"Det var en blixtförälskelse"

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har hon tidigare sagt i en intervju med Femina.

Hon berättade även att hon tror att han föll för att hon var oimponerad.

– Jag tror att han, rent krasst, tyckte att jag var ganska snygg. Haha. Nä, men han föll nog för att jag var väldigt oimponerad av allt. Oimponerad av honom. Det finns ibland en omedelbar, nästan magnetisk, förståelse mellan människor som levt med dysfunktionella föräldrar. Förutom att han inte har syskon är våra bakgrunder lika som bär. Våra inre barn hittade varandra och tog varandra i handen. Det fanns, och finns, något helande i det, sa hon i Femina.

Annons

Familjens sommarplaner

Kärleken har fortsatt spira under 18 år och idag har de barnen Igor, 16, Lo, 13 och Fox, 4 tillsammans. Sanna har även dottern Olga, 21 från ett tidigare förhållande. Men nu kan Sanna avslöja familjens beslut för sommaren i en intervju med tidningen Hänt.

Sommaren förväntas bli varm och Sanna, Mikael och barnen kommer att se till att få en lugn sommar hemma i Sverige. Vilket även dämpar Sannas klimatångest.

– Njuta av det här vädret och försöka att inte få för mycket klimatångest. Det är väl också ett sätt att försöka rädda den här planeten, att försöka hålla sig hemma, säger Sanna till Hänt.

Podden fortsätter

Nu kommer de har massa tid att umgås tillsammans och Sanna kommer även kunna lägga fokus på sina älskade hästar. Men trots att det blir ett lugn sommarlov kommer det fortfarande klämmas in lite jobb.

Tillsammans med kompisen Ann Söderlund driver Sanna podden "Inte din morsa" och i intervjun med Hänt säger Sanna att de kommer fortsätta podda även under sommaren.

Annons