Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells markering mot Mikael Persbrandt

28 apr, 2020, 16:00 
Sanna Lundell är aktuell i programmet Hela Kändis-Sverige bakar.Kanske tittar hon tillsammans med fästmannen Mikael Persbrandt?
Annons
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärldenBrand logo
Coronaviruset: Detta har hänt i kungavärlden

Sanna Lundell bildar par med journalistkollegan Ann Söderlund i årets säsong av Hela Kändis-Sverige bakar, som sänds i TV4 på tisdagar klockan 20.00.

Sanna Lundell är en erfaren och profilerad skribent och programledare. Hennes kanske största framgång var Djävulsdansen, en SVT-serie om medberoende som hon gjorde tillsammans med just Ann Söderlund. Hon har lett anrika SR-programmet Karlavagnen. Hon har även haft en välbesökt blogg.

Sanna Lundell om livet med Mikael Persbrandt

Vackra Sanna Lundell med sin kärlek Mikael Persbrandt.
Vackra Sanna Lundell med sin kärlek Mikael Persbrandt.

Sanna har också blivit omskriven på grund av sin fästman, skådisen Mikael Persbrandt. De bor ihop på gården Stora Lundby i Sorunda, tillsammans med barnen Olga (som Sanna fick med exmannen Wille Crafoord), Igor, Lo och Fox.

Annons

Mikael Persbrandt har som bekant kämpat med både missbruksproblem och bipolaritet. Sedan dess har han fått behandling och hittat ett helt annat lugn i livet.

– Min relation till Micke är numera mycket bra. Vi har haft en berg- och dalbaneresa under våra 14 år tillsammans, har Sanna sagt i en intervju med magasinet Sköna Hem.

Sanna Lundell – så lever hon med sina barn

Sanna och Mikael levde länge som särbos. Det var en viktig markering från Sannas sida.

– Jag har ändå levt i min egen lägenhet som jag har betalt. Full hyra och allt. Jag har stått för alla mina utgifter själv, det var skitviktigt för mig under den här perioden. Jag ville ha ”Fuck you, du är inte välkommen här, det här är min lägenhet som jag betalar för, det här är min telefon”. Det var viktigt även om det kostade mig väldigt mycket pengar, har Sanna Lundell sagt i podcasten ”Fundamentalt.

Nu har dock Sanna och Mikael hittat en livsstil som passar båda. Men det betyder knappast att det inte kan ske förändringar framöver. Paret är nämligen i giftastankar.

– Vårt förhållande har också varit så stökigt i perioder. Men sedan mamma dog har jag blivit mer uppmärksam på det rent praktiska av juridisk karaktär, som kan underlättas om man är gift. Dessutom är vår relation mer stabil i dag. Så varför inte? har Sanna sagt till Sköna Hem.

Annons