Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen, 39, bekräftar lyckan – kommer om bara några månader!

14 apr, 2024, 18:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen ler från öra till öra – när hon berättar om lyckan som kommer i höst!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Redan som 11-åring fick svenska folket lära känna Sanna Nielsen, i dag 39, då hon klev ut på Gröna lund-scenen och imponerade på alla med sin pipa.

På den vägen är det. I dag är Sanna en av våra mest folkkära artister som vi också fått följa genom olika skeenden i livet – från aspirerande musiker till framgångsrik artist, sambo och mamma.

På Instagram får vi också ta del av Sannas vardag där både jobb och barngos ingår – och det är också här artisten kommer med det alldeles underbara beskedet!

Annons

Sanna Nielsens liv med 3-årige sonen

Det råder inga tvivel om att Sanna älskar musik. Inte bara har hon vigt sitt liv åt konstformen, det var också så hon träffade sin stora kärlek, Joakim Ramsell, 51.

I dag spelar Joakim i Sannas band vilket också innebär att det ibland är en hel familj ute på vägarna. Sonen Gibson, 3 - döpt efter gitarrmärket Gibson - får hänga med bakom kulisserna.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör, har Sanna tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Och nu har Sanna lämnat Stockholm för nya äventyr igen, denna gång i Göteborg. Här väntade nämligen något mycket roligt på artisten:

Doobidoo-inspelning!

Sanna Nielsens totala lycka i höst

Ja, nyligen kunde Lasse Kronér, 61, bekräfta för Nöjeslivet att det populära SVT-programmet är tillbaka i höst, och Sanna har själv bekräftat sin medverkan.

Annons

Om hon haft det roligt? Svar ja! På Instagram berättar hon om den enorma lyckan hon känner – och som tittarna kommer få ta del av om några månader när programmet sänds:

"Vilket gäng vi var i @svt_doobidoo igår! Har skrattat och skrattat och skrattat lite till av allt vi gjorde och inte gjorde i programmet igår", skriver Sanna bland annat på Instagram.

Hon fortsätter:

"Resultatet ser ni i rutan i höst🌟".

Vi längtar!

Foto: TTAnnons