Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen återvänder till SVT – visar upp lyckan bakom kulisserna

14 jun, 2023, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Sanna Nielsen tittar in i kameran och ler.
Glädjebeskedet! Sanna Nielsen återvänder till TV-rutan.

Visar upp härliga äventyret.

Annons

I hela sju år ledde Sanna Nielsen, 38, Allsång på Skansen. Förra sommaren blev dock hennes sista på Sollidenscenen och den folkkära sångfågeln lämnade över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren, 55.

Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tidernaBrand logo
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

Men nyligen kom Sanna med det glädjande beskedet att hon återvänder till TV-rutan. Nu visar hon upp lyckan bakom kulisserna.

Sanna Nielsens ord om Allsång på Skansen

I en intervju med Svensk Dam berättar Sanna Nielsen om beslutet att lämna Allsång på Skansen. Hon menar att beslutet att lämna långsamt växte fram, och att hon kände att hon hade åstadkommit det hon ville. Men också att hon det till trots kommer att sakna programmet.

– Jag vet att jag kommer att sakna det när det väl sätter igång. Det var ju något som jag verkligen älskade att göra. Det var inte så att jag vantrivdes, det var bara att jag ville gå vidare, säger hon.

Sanna Nielsen visar upp lyckan bakom kulisserna på SVT

Men nu återvänder Sanna Nielsen alltså till SVT. För några veckor sedan kom nämligen det glädjande beskedet att Sanna är en av deltagarna i årets Stjärnorna på slottet.

Inspelningarna är i full gång och Sanna delar flitigt med sig av inblickar bakom kulisserna på Instagram. Sångerskan tycks onekligen ha det riktigt härligt på Bäckaskogs slott tillsammans med de andra deltagarna, däribland Mark Levengood, 58.

Hon skriver bland annat att hon njuter av varenda minut. Och nyligen delade hon med sig av en bild på sig själv och de andra stjärnorna där hon skriver:

"Ni anar inte hur trevligt vi har det på slottet"

Annons