Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen bekräftar misstankarna om Stjärnorna på slottet – hände när kamerorna inte var på

04 jan, 2024, 08:00 
Vendela Lönnqvist
Nu berättar artisten!
Nu berättar artisten!

Nu berättar sångerskan om den vilda festen efter inspelningen av "Stjärnorna på slottet" – där kamerorna inte var inbjudna!

Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

I slutet av 2023 hade den trettonde säsongen av "Stjärnorna på slottet" premiär.

Deltagarna i årets säsong av "Stjärnorna på slottet"

I årets upplaga bjuds inga mindre än Mark Levengood, Sanna Nielsen, Caroline af Ugglas, Marcus Samuelsson och Pernilla Wiberg in till Bäckaskog slott för att bjuda tittarna på ett varsitt personporträtt.

Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringenBrand logo
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen

Festen som inte filmades

I en intervju med Nyheter24 berättar sångerskan Caroline af Ugglas om sista kvällen som skiljde sig åt från resterande, hyfsat lugna kvällarna på slottet.

Annons

– Sista kvällen hade vi party. Men alla var ju ganska trötta då ändå, för man hade ju sömnbrist i slutet av veckan. Men vi dansade och hade kul, absolut.

"Slappade av på ett annat sätt"

Festen var ingenting som fångades på kamerorna, något även Sanna Nielsen berättar om.

– Jag hade jävligt kul med Pernilla. Vi stod och sjöng massa låtar hon och jag, och dansade. Jag har en bild som jag tänkte lägga ut när man knappt ser att det är jag och Pernilla, för att vi står och rockar så hårt. Men det var väldigt kul. Alla hade väldigt skoj, och man slappnade ju av på ett annat sätt när kamerorna inte var på och när man var klar helt enkelt.

Morgonen efter samlades hela gänget runt en gemensam frukost, något Sanna uppskattar då det visar på hur bra samtliga gäster kom överens.

– Vi gick upp och käkade frukost tidigt, så att vi fick tid med varandra innan vi skulle åka och skiljas åt, berättar artisten för Nyheter24.

Annons