Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen förbannad – nu tvingas hon agera

22 maj, 2023, 13:00 
AvFelicia Plåt
Sanna Nielsen
Sanna ska medverka i Stjärnorna på slottet i sommar. Foto: TT

Sanna Nielsen uppmanar följarna på Instagram.

Annons

Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära artister och TV-profiler. Under sju somrar sjöng hon tillsammans med hela svenska folket om "sött och salt" i programmet "Allsång på skansen". Hon gjorde succé och det var många ledsna miner när hon 2022 meddelade att det blev hennes sista säsong som programledare.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Nytt projekt på gång

Efter "Allsång" har hon försökt att ta det lite lugnt och spendera mycket tid med familjen innan nya projekt drog igång under hösten. Hon har både haft en egen julturné under 2022 och mellan januari till mars 2023 spelade hon huvudrollen i musikalen "Funny Girl" på Malmö Opera.

Och under förra veckan avslöjade hon ännu ett projekt i ett inlägg på Instagram, och fansen blev överlyckliga. Nu är hon äntligen tillbaka i tv-rutan. Hon är nämligen en av kändisarna i årets upplaga av "Stjärnorna på slottet". Tillsammans med bland annat Mark Levengood och Pernilla Wiberg kommer de att bjuda på både seriösa och roliga ögonblick från deras liv.

Annons

Aktiv på sociala medier

Sanna som är aktiv på sociala medier bjuder gärna på flera roliga bilder och videoklipp bakom kulisserna från alla hennes olika projekt, och det blir nog inget undantag för "Stjärnorna på slottet". Så det är bara för fansen att hålla utkik under sommaren för små inblickar i inspelningen.

Men att vara kändis på sociala medier har både för och nackdelar. Nu har nämligen Sanna gått ut med en uppmaning till sina följare angående hennes Instagram-konto.

Uppmaningen till följarna

Under gårdagen publicerade hon en bild på sin story. Det var en skärmdump på ett konto som uppger sig för att vara henne och kallar sig för "sanna_nielsen_officiall". Men detta är inte hon, vilket hon skriver på storyn. Och uppmanar alla följare att anmäla fake-kontot.

Sanna uppmanar följarna på Instagram. Foto: Sannas instagram.

– Fake! Anmäl kontot! Det enda officiella kontot heter @sannanielsenofficiall.

Och vi hoppas att fansen ser inlägget så de inte blir lurade av någon som uppger sig för att vara Sanna.

Annons