Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen pikar Pernilla Wahlgren efter succén – inför tusentals: "Du må ha..."

15 jul, 2023, 20:25 

Sanna Nielsen gör en öppen markering mot sin Allsång på Skansen-ersättare Pernilla Wahlgren.

Annons

Nu har det gått ett par veckor sedan Pernilla Wahlgren började sitt nya sommarjobb som programledare för Allsång på Skansen, och hyllningarna från tittarna har rasat in.

Säkerligen en lättnad för sångerskan, för visst var det stora skor att fylla efter Sanna Nielsen. Sanna Nielsen, som nu också skickar iväg en pik mot sin ersättare – inför över hundratusen personer.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgren på semester mitt i Allsång på Skansen-bubblan

Pernilla har givetvis fått både ris och ros, men den sammantagna bilder är att hon gör succé.

Annons

Och inte bara i rutan, det går riktigt bra även privat. Ja, så pass bra att hon förutom sin nybyggda lyxvilla ute på Lidingö har ett eget semesterparadis att fly till på soliga Marbella.

Den som följer Pernilla på sociala medier vet att hon gärna tar ett flyg dit så fort kalendern ekar tom, men faktum är att hon lyckats klämma in en visit till solkusten även under de fullspäckade Allsångsveckorna:

– Renoveringskaos med tomten där hemma , så vi tog några dagars ”semester” i mitt älskade ”Casa Piña” …! Lite mer lugn och ro här när man pluggar manus och Allsånger…! skrev hon på Instagram.

Annons

Sanna Nielsens pik till ersättaren Pernilla Wahlgren inför alla

Någon som kan njuta av semester utan att behöva plugga manus samtidigt (för första gången på sju år) är Sanna Nielsen. Hon har njutit av solen i södra Sverige, och bara samlat krafterna!

– Det har varit en superfin vecka på alla sätt och tar med mig ännu fler fina minnen från min familj, skrev Sanna Nielsen när hon delade ett foto från semestern.

Snart kikar dock hennes turné igång, så det gäller att passa på. På Instagram, där hon har över hundratusen följare, visar hon upp hennes definition av lyx och avslappning, som visserligen är en bit bort från Pernillas Casa Piña.

Annons

Då passar hon på att skämtsamt pika sin ersättare:

– Har alltid velat ha en hängmatta och nu har jag en😍 @pernillawahlgren Du må ha ett hus i Spanien men min hängmatta är det ingen som klår, skriver hon följt av en emoji som blinkar med ena ögat.

Foto: TT/Instagram

Annons