Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanna Nielsen stöttas efter olustiga händelsen – tror knappt sina ögon: "Ni borde..."

24 jul, 2023, 07:00 

Den annars så lugna Sanna Nielsen har blivit fullständigt rasande. Hon har varit med om en olustig händelse.

Annons

Allas vår Sanna Nielsen lyser för första gången på sju år med sin frånvaro i Allsång på Skansen, men hon sitter inte hemma och rullar tummar. Nu har hon gett sig ut på sommarturné för första gången på många år, och semesterfirare runt om i landet får ta del av hennes skönsång!

Men mitt i all glädje var Sanna Nielsen med om något riktigt olustigt, som förföljt henne ett bra tag. Nu sätter hon ned foten, en gång för alla.

Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringenBrand logo
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen

Sanna Nielsens mardröm fortsätter – utsatt för falska konton

Ja, Sanna Nielsen har länge gjort sina följare uppmärksamma på att det florerar falska konton i hennes namn på sociala medier.

Annons

Det är tyvärr inte en isolerad händelse, och inte heller är Sanna den enda offentliga personen som drabbats, men med sina hundra tusen följare blir hon ett lämpligt offer.

Syftet med de falska kontona är att skriva till Sannas intet ont anade fans, och lura dem på pengar. Hon har flera gånger uppmanat följarna att anmäla dessa konton, och understryker att hon bara har ett konto i sitt namn: sannanielsenofficial.

Det kontot har dessutom en blå bock på Instagram, vilket innebär att det är verifierat som det riktiga kontot.

Sanna Nielsen
Att vara en offentlig person kommer med sina nackdelar.
Annons

Sanna Nielsen kräver svar efter bedrägeriet på Instagram

Men hur mycket Sanna än anmäler kontona, och får sina fans att göra samma sak, upphör inte mardrömmen. Nu har hon fått nog, och riktar sig via sitt management-bolag direkt till Facebook och Instagram, och kräver svar på hur detta kan fortgå.

– Det här är så tröstlöst och ni borde vilja hjälpa till att försvåra den här sortens bedrägerier, skriver den besvikna stjärnan.

På bilden syns ett svar från Facebook, som de fått när bedragarna anmälts. Facebook har gett svaret att kontot inte strider mot deras community-regler, och att det inte kommer att tas bort.

Annons

–Varje vecka anmäler vi massvis med falska konton till er som startats i våra artisters namn, bedragare som lurar människor att tro att det artisterna som skickar vänförfrågningar, som i vissa fall också lyckas lura den som svarar på pengar, skriver management-bolaget.

I kommentarsfältet är det många kända profiler som sluter upp. Artisterna Sonja Aldén och Rickard Söderberg tillhör skaran som är upprörda och kräver förändring.

Foto: TT

Annons