Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens familjelycka med sambon Joakim – nu berättar hon: "En ny"

12 feb, 2024, 11:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen ler från öra till öra – när hon kommer med det hjärtevärmande familjebeskedet!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, har varit i rampljuset större delen av sitt liv vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden i livet.

Ja, från den 11-åriga tjejen som fick sitt genombrott på Gröna Lund till kvinnan hon är i dag, som också är sambo och mamma till en son.

På Sannas Instagram får vi både följa hennes artisteri och se glimtar av familjelivet – och nu publicerar hon ett hjärtevärmande inlägg!

Sanna Nielsen om mammalivet på turné

Sanna balanserar att vara en av Sveriges kändaste artister med att vara mamma till lille Gibson, 2 – en ekvation hon tycks bemästrat.

Ja, Gibson har till och med fått följa med sina föräldrar på turné. Även Sannas sambo, Joakim Ramsell, 51, är ju i musikbranschen och spelar i hennes band.

Annons

Att ha med sonen bakom kulisserna har gått mer än bra. Som Sanna sa när hon pratade med Svensk Damtidning i fjol:

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången.

Underbart! Och när Sanna och Joakim inte är ute på vägarna blir det förstås annat familemys – som vi nu får en glimt av på Instagram!

Sanna Nielsen visar upp familjelyckan

Sanna och Joakim har haft en urhärlig pizzakväll med vänner och här fick sonen Gibson en speciell roll:

Som assisterande pizzabagare!

Det kan artisten dela med sig av till ett underbart bildspel:

"Det var SÅ gott och vi fick dessutom en ny pizzabagare i stan vid namn Gibson😍🍕❤️ Tack förs en superfin kväll", skriver Sanna i inlägget.

Sanna har tagit beslutet att inte visa upp Gibson på sociala medier, så på sin höjd brukar vi se sonens bakhuvud. Till Aftonbladet har Sanna berättat mer om situationen:

– Inte för att vår son är hemlig överhuvudtaget, men vi vet hur klimatet är på sociala medier och vi vill att han ska få välja själv om han vill vara med på bild. Det är som min relation med Jocke eller min familj nere i Skåne, de har ju inte heller valt det här livet utan det är ju mitt liv. Jag vill inte pracka på dem det för mycket.

Foto: TT

Annons