Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens avslöjande om sonen Gibson – två år efter födseln

12 dec, 2023, 20:38 

Sanna Nielsen avslöjar nu roliga händelsen med sonen Gibson.

Annons

Sanna Nielsen har upplevt sin första sommar på sju år utan ett liv på Sollidenscenen i Allsång på Skansen. Stafettpinnen har lämnats över till Pernilla Wahlgren, medan artisten har ägnat sig åt annat.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Samtidigt är det ingen hemlighet att allsången var en stor del av Sannas liv. Även familjen var högst involverad och både sambon Joakim och sonen Gibson, 2, följde hennes äventyr på scenen.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången, har Sanna sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen lämnade Allsång på Skansen efter sju år som programledare.

Sanna Nielsen om sin ersättare

Sanna Nielsen tycker att Pernilla Wahlgren gjort det kanon på allsångsscenen. Hon ser gärna att hon fortsätter ett bra tag framöver och är trygg med den person som blivit hennes ersättare.

– Hon är född att leda allsången. Hon är briljant. Och jag tycker också att det är så fint att se hur jag gjorde det på mitt sätt och vi gjorde det till vårt med den produktionen vi hade. Och hon gör det på sitt sätt med sin redaktion. Det är precis så det ska vara, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Annons

Även om det är en självklarhet för Sanna att hon inte längre är programledare för Allsång på Skansen, är det inte lika självklart för sonen Gibson.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.

Sonen Gibsons förvirring

Han växte mer eller mindre upp när Sanna rattade allsången och när Pernilla syns på tv blir han så pass förvirrad att han fortfarande tror att det är hans mamma som står där.

– Han tittade på mig och så tittade han på Pernilla och så vinkade han till henne på tv:n och sa ”Hej mamma”, säger Sanna och fortsätter:

– Jag bara: ”Va, vad säger du?” Det var så himla roligt. Jag har sagt det till Pernilla också och hon skrattade så gott.

Foto: TT

Annons