Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens avslöjande om sonen Gibson – upptäckten två år efter födseln

14 nov, 2023, 20:28 

Sanna Nielsen om upptäckten med sonen Gibson, 2.

Annons

I oktober 2021 kom Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell med det glädjande beskedet att de hade blivit föräldrar för första gången.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Sedan dess har Gibson, 2, förgyllt parets liv. Sanna har berättat för Svensk Damtidning att sonen också fått följa med när hon varit ute på turné och jobbat, något som båda uppskattat.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången.

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen
Sanna Nielsen på scen med sambon Joakim Ramsell.

Sannas upptäckt med sonen Gibson

I dag är Sanna inte längre en del av Allsång på Skansen. Stafettpinnen har hon lämnat över till Pernilla Wahlgren och i stället fortsätter hon att satsa på sin karriär som artist.

Annons

Då har hon fortsatt att skaffa nya minnen med Gibson, som också har börjat associera musik med sin mamma. På Instagram skriver Sanna Nielsen att han ofta reagerar när det spelas musik.

”För ett år sedan satt jag i studion och lyssnade på mastringen av min version av Joni Mitchells vackra ”River”. Med mig hade jag Gibson som satt lugnt och stilla och lyssnade. Idag springer han runt och så fort han ens hör en röst som sjunger så säger han ”Mamma”.

Sanna Nielsen om att lämna Allsången

Sanna Nielsens beslut att lämna Allsång på Skansen har gjort att hon i somras, för första gången på sju år, kunde njuta av en sommar med hela familjen och bestämma över sin egen tid.

När hon tog beslutet var det vemodigt. Samtidigt kändes det självklart att avsluta sin sejour som allsångsledare när hon väl hade bestämt sig.

– Det var ett lätt beslut när jag väl öppnade den dörren. Jag tittade på min lista med artister som jag ville sjunga med i programmet och det kändes om att jag hade gjort allt. Jag hade uppfyllt alla drömmar som jag hade och började fundera på om det var dags att tänka på refrängen. Och när jag väl tog upp det med mig själv så tillät jag mig att börja drömma om andra saker, säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren
Sanna Nielsen har lämnat över stafettpinnen i Allsång på Skansen till Pernilla Wahlgren.

Foto: TT/Instagram

Annons