Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens beslut efter Allsång på Skansen – återvänder till SVT

16 maj, 2023, 21:30 
AvFelicia Plåt
Sanna Nielsen
Sanna gjorde sin sista säsong som programledare för Allsång på skansen 2022. Foto: TT

Sanna Nielsen kommer tillbaka till SVT.

Annons

Sanna Nielsen är hela svenska folkets egen sångfågel. Speciellt efter hennes medverkan i Allsång på skansen där hon ledde svenska folket i allsång. Varje tisdag under sju säsonger kunde vi höra henne sjunga "Stockholm i mitt hjärta" på Sollidenscenen. Och hon blev en riktig publikfavorit.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Kommer inte tillbaka till Allsång

Men veckan före premiären av Allsång på Skansen 2022 meddelande Sanna att det blir hennes sista säsong. Till publikens besvikelse. Istället tar energiknippet Pernilla Wahlgren över allsång som har premiär den 27 juni.

Efter avtackningen i Allsång tog hon lite ledigt och spenderade tid med nära och kära. Men sedan var det dags för julturné och mellan januari till mars medverkade hon i musikalen Funny Girl på Malmö Opera. Trots att hon fortfarande kör olika shower saknar fansen henne i TV-rutan. Men nu behöver de inte vänta längre.

Annons

Medverkar i nytt program

Sanna avslöjar nämligen på sin Instagram att hon återvänder till SVT. Denna gången ska hon medverka i programmet "Stjärnorna på slottet". Tillsammans med bland annat Caroline af Ugglas och Mark Levengood kommer de tillbringa en del av sommaren på Bäckaskogs slott.

Och Sanna skriver att hon ser fram emot vistelsen.

– Nu är nyheten ute! Ser oerhört mycket fram emot att få flytta in på Bäckaskogs slott i sommar och hänga med dessa stjärnor! Jag är lite nervös men också väldigt förväntansfull, skriver hon på Instagram.

Flera har reagerat

Och fansen är överlyckliga. I kommentarsfältet fylls det med hyllningar och taggade kommentarer. Även en del kända ansikten ser fram emot Sannas medverkan i programmet.

Underbart! Kommer bli så fint! Ser fram emot det, skriver artistkollegan Sonja Aldén.

– Du kommer att briljera!, skriver komikern och programledaren Kristina "Keyyo" Petrushina.

– Vad roligt! Ser fram emot att se, fortsätter programledaren Jenny Alversjö.

Annons