Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens beslut med Joakim Ramsell – efter 14 år tillsammans

20 maj, 2022, 08:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Nu berättar Sanna Nielsen om beslutet.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Ett klart sommartecken är att vi snart ser Sanna Nielsen i rutan igen! Efter ett långt uppehåll är det alldeles strax dags för Sanna att ge sig upp på Allsångsscenen på Skansen, för att sprida musikglädje hela sommaren.

En skillnad från tidigare år är att Sanna Nielsen nu har en liten småtting hemma. I oktober 2021 blev hon mamma till lilla Gibson, och nu berättar hon om beslutet för sonen.

Träffades på jobbet

Sonen Gibson är artisten Sanna Nielsen första barn, och pappen är sambon Joakim Ramsell. Det är ingen nyfunnen romans, utan paret har varit tillsammans i hela 14 år.

Gnistor slog faktiskt på jobbet, närmare bestämt på scenen! Joakim var gitarrist i Sanna Nielsens band.

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop - när det bara var jag och hans gitarr - är nog de roligaste jag gjort. Men när vi jobbar ihop är vi inte så mycket ett par - det är först när vi tagit sista tonen och packat ihop alltihop som vi går ut, tar ett glas vin, äter middag och har det romantiskt, har Sanna Nielsen sagt till Hälsoliv.

Annons

I slutet av 2019 tog paret ett steg i relationen och köpte ett hus tillsammans. Kanske fanns planerna redan då på utökning i familjen...

– Vi har bott i en tvåa i tolv år, vi hade säkerligen kunnat bo kvar i den där lägenheten många år till för vi älskade den. Men det var den tiden i livet, och vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, sa hon då till Expressen.

Beslutet om sonen

När Sanna Nielsen på morsdag 2021 gick ut med den glädjande nyheten att hon väntade barn, höll hon graviditeten privat och delade inte med sig så mycket i onödan. Detsamma gällde när lilla Gibson kom till världen.

– Det är en väldigt privat och väldigt personlig sak man går igenom, sa hon om graviditeten till Expressen i somras.

Och nu berättar hon att hon kommer fortsätta på samma spår. När Allsång på Skansen drar igång i sommar, kommer inte sonen sitta på första parkett, hon har nämligen beslutat att hålla honom utanför strålkastaren.

– Under ”Allsången” kommer Gibson få titta på djuren, åka tuff-tuff-tåg eller käka. Han kommer ha det så himla mysigt och kolla på när mamma jobbar, men han kommer aldrig sitta i publiken och vara offentlig. Det är för hans skull. Han får välja själv sedan. Jag skriver gärna om honom, men vill hålla honom privat så länge det går, säger Sanna Nielsen till Amelia.

Mycket mer än såhär har vi inte sett av sonen Gibson.

Foto: TT

Annons