Sanna Nielsens beslut med sambon Joakim – har bestämt sig efter sju år

25 feb, 2023, 17:00 

Nu väntar stora förändringar för Sanna Nielsen.

Annons

Sanna Nielsen har de senaste somrarna stått på Skansen, sjungit allsång och vaggat in hela Sverige i en tonsäker rofylldhet – medan folk i publiken suttit och applåderat frenetiskt åt den folkkära artistens närvaro.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Men allt gott har ett slut. Efter sju raka somrar bestämde sig Sanna Nielsen förra året att det skulle bli hennes sista och hon lämnade över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra, men det känns ändå bra att ha bestämt sig, sa Sanna Nielsen i samband med avskedet.

Därför tar Sanna Nielsen med sig sonen Gibson

Sanna Nielsen firade sortin med en välförtjänt semester på Kreta, innan det var dags att återvända till Sverige för att påbörja förberedelserna inför den populära julshowen Min Sanna Jul.

Annons

Musiken är en stor del i Sanna Nielsens liv. När hon och sambon Joakim Ramsell fick sonen Gibson döptes han efter det kända gitarrmärket.

Gibson blev tidigt en del av Sannas turnéliv, något som hon även fick en del kritik för. I en intervju med Svensk Damtidning berättade hon om känslorna och beslutet att ta med sig sin son ut på vägarna.

– Jag blev ganska förvånad. Eller förvånad, jag kunde ju tänka mig att det skulle komma för enligt norm är man hemma med sitt barn längre, men jag är ju med honom jämnt och mitt jobb ser annorlunda ut, sa Sanna Nielsen.

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen med julkonserten Min Sanna jul på Cirkus i Stockholm
Joakim Ramsell och Sanna Nielsen med julkonserten Min Sanna jul på Cirkus i Stockholm.

Sanna Nielsens beslut efter sju år

Ja, att turnélivet är något som upptar en stor del av Sanna Nielsens tid är inget nytt. Däremot har hon inte varit ute på någon sommarturné de senaste sju åren på grund av Allsångs på Skansen.

Annons

Men eftersom hon lämnat prestigeuppdraget i SVT finns det nu tid och rum att slå hål i den saken. Därför har hon nu bestämt sig för att ge sig ut på de heta sommarvägarna om några månader.

”Jag längtar efter sommaren. Kom och sjung med mig!!! Sanna Nielsen gör exklusiv sommarturné i Norden! För första gången på sju år kommer nu äntligen Sanna Nielsen att kunna ge sig ut på sommarturné med sitt band”, skriver hon på Instagram.

Lyckan efter Sanna Nielsens besked

I kommentarsfältet är det många förväntansfulla personer som vädrar sin höga anspänning och lycka över Sannas comeback.

”YES YES YES. Biljetter ska bokas”, skriver en person.

”Vilken glädje”, skriver en annan.

”Sanna din sångröst är bedårande du är en av Sveriges största sångerska så lycka till på sommar turnén från en som har följt dig länge”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons