Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens familjelycka med sambon Joakim – nu går hon ut med allt!

04 mar, 2024, 11:00 
Sanna Nielsens hjärtevärmande kärleksbesked – nu berättar artisten om lyckan med sambon Joakim Ramsell.
Annons
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Sanna Nielsen har mer eller mindre växt upp i rampljuset. Sedan ung ålder har hon underhållit det svenska folket, bjudit på shower utöver det vanliga och rest land och rike runt för att stilla fansens abstinens.

Att hon är folkkär vet vi vid det här laget. Det var ju därför som hon en gång i tiden landade det prestigefyllda uppdraget som programledare för Allsång på Skansen, vilket anses som ett tydligt kvitto på ens popularitet.

Sanna Nielsen
Sanna Nielsen sjunger under en hyllning till Fredrik Kempe som väljs in till Melodifestivalens Hall of Fame under lördagens deltävling 5 av Melodifestivalen 2024 i Löfbergs Arena i Karlstad.Jonas Ekströmer/TT

Sanna överraskning i Melodifestivalen

Sanna är även väldigt förknippad med Melodifestivalen. Därför var det väldigt glädjande att se när hon dök upp på scen i lördagens deltävling, rev av en del av vinnarlåten ”Undo” från 2014 och hyllade låtskrivaren Fredrik Kempe.

Annons

Vid sidan om är hon också mamma till sonen Gibson, 2, som hon har tillsammans med sambon Joakim Ramsell. Han har i tidig ålder fått lära sig hur det är att vara barn till ett musikerpar.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången, har Sanna Nielsen sagt till Svensk Damtidning.

Sannas familjelycka

Sanna Nielsen njuter för fulla muggar av livet som småbarnsmamma. I flera inlägg på sociala medier har hon berättat om hur mysigt det är att vara mamma till Gibson, även om hon inte vill visa upp sonen.

Annons

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, har Sanna sagt till Amelia.

I en ny intervju med Expressen bekräftar Sanna att familjelyckan är intakt och att livet rullar på som aldrig förr.

– Allting är som det ska vara. Huset mår bra. Och livet flyter på fint. Jag har min sambo, min lille son Gibson på två år och vi mår bra.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons