Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens glädjebesked med sambon Joakim – sätter ord på lyckan!

12 jan, 2024, 18:00 

Sanna Nielsen berättar nu om glädjebeskedet med sambon Joakim Ramsell.

Annons

I fjorton år har Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell stått sida vid sida, tagit sig an världen och upptäckt hur det är att bli lyckliga föräldrar till en liten son vid namn Gibson.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

De är båda musiker och Joakim spelar dessutom gitarr i Sannas band. Därför var det också en självklarhet att de valde att döpa sonen efter ett känt gitarrmärke.

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson. När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson!”, har Sanna sagt till Expressen.

Annons
Joakim Ramsell och Sanna Nielsen
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell trivs på scen ihop.

Sanna om att ta med sonen på turné

Om Gibson kommer att växa upp och bli en gitarrkille likt sin far är för tidigt att säga, men han har redan fått prova på musiklivet och hängt med när Sanna och Joakim varit ute på turné.

Gibson fick även känna på hur det var att vara med mamma på jobbet när hon agerade programledare i Allsång på Skansen.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången, har Sanna sagt till Svensk Dam.

Annons

Sannas glädjebesked

Och nu väntar nya äventyr för Sanna och Joakim! På Instagram skriver artisten själv om den stora lyckan att återigen få ge sig ut och musicera tillsammans med sambon.

”Jag längtar efter att sjunga för och med er. Den 23/3 gör jag en akustisk konsert på Mellanfjärdens teater tillsammans med Joakim Ramsell på gitarr”, skriver Sanna Nielsen.

Foto: TT/Instagram

Annons