Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sanna Nielsens hemlighet om Allsången – berättar sanningen 9 månader senare

24 maj, 2023, 18:00 
AvFelicia Plåt
Sanna Nielsen
Sanna ledde Allsång under sju år. Foto: TT

Sanna Nielsens allsång-klänning fick återanvändas.

Annons

Sanna Nielsen har gått rakt in i svenska folkets hjärtan. Efter en flera år lång karriär som artist och sin succé med Allsång på Skansen har gjort att hon har blivit en riktig storfavorit.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Allsång på Skansen

2016 tog hon över programledarrollen i Allsång på skansen efter Petra Marklund. Och hon gjorde succé. Sedan dess har vi sett henne sjunga och underhålla svenskarna med både nya och gamla allsånger hela somrarna. Och den musikaliska sagan höll i sig i hela sju år.

Annons

Men under förra året kom Sanna med de tråkiga nyheterna att 2022 blev hennes sista allsång. Efter flera år av oförglömliga somrar väljer hon att lämna programmet för att låta någon annan ta över. Och under slutet av 2022 blev det klart att det är Pernilla Wahlgren som tar över allsångsscenen.

Sanna Nielsen
Sanna på röda mattan på Polarpriset 2023.

Återanvänder klänningen

Under Sannas tid på allsång har hon haft på sig flera uppmärksammade och hyllade klädesplagg. Och det är gärna fina sommarklänningar. Vissa av plaggen har hon till och med haft användning för flera gånger.

Annons

Senast var under gårdagen så Sanna var en av alla kändisar som gick på Polarprisets röda matta. Hon hade då på sig en rosa långklänning täckt i rosor. Och i en intervju med Hänt avslöjar hon att klänningen även har fått vara med på Allsång.

Sanna Nielsen
Sanna bar klänningen även i allsång 2017.

– Frida Johnsvens har gjort den, det är en kär klänning i garderoben. Jag hade den på Allsång på Skansen för några år sedan och kände att den passade perfekt idag, sa Sanna till Hänt.

Och förutom att det är väldigt miljövänligt att återanvända kläder förstår vi att Sanna använt klänningen flitigt. Hon ser ut som en midsommarnattsdröm och klänningen klär henne verkligen.

Annons