Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stjärnans diss mot Pernilla Wahlgren - efter allsång beskedet

24 maj, 2023, 12:00 
AvFelicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är Allsång på skansen nya programledare. Foto: TT

En av Sveriges största artister tackar nej till Allsång.

Annons

"En sån karl" och "Musik ska byggas utav glädje" är nog två låtar som de flesta svenskar känner till och har hört vid ett eller annat tillfälle. Tillsammans med en massa andra härliga hits är de en del av ingen mindre än Lill Lindfors musikskatt.

SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!Brand logo
SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!

Underhållit under flera decennier

Lill Lindfors har sedan 60-talet underhållit svensk folket. Både med musik, teater och humor. Hon har varit med i flera olika program som exempelvis "Så mycket bättre" och Melodifestivalen. Men hon har också medverkat i en rad olika revyer. 1985 programledde hon även Eurovision där hon gjorde succé.

Hon har alltid någonting på gång och älskar att underhålla svenska folket på alla möjliga sätt. Och till sommaren kommer vi ännu en gång få njuta av hennes vackra stämma och härliga energi.

Annons

Medverkar i Lotta på Liseberg

Hon avslöjade nämligen tidigare i år att hon kommer att medverka i Lotta på Liseberg.

– Vi känner varandra utan att känna varandra. Vi har träffats under årens lopp och haft trevliga stunder när vi har jobbat tillsammans. Jag tycker att det är roligt med Liseberg, jag är väldigt förtjust i Göteborg, säger hon till tidningen Hänt.

Tackar nej till Allsång på skansen

Förutom "Lotta på Liseberg" så kan vi sjunga tillsammans i "Allsång på skansen" varje sommar. Under sju säsonger var Sanna Nielsen programledare men i år kommer en ny frisk fläkt att leda allsången på Skansen. Det är Pernilla Wahlgren som kommer sjunga som sött och salt tillsammans med olika gäster under sommaren. Men någon duett med Lill Lindfors blir det inte.

I intervjun med Hänt berättar Lill att hon tyvärr inte kommer kunna medverka på "Allsång på skansen" år då det inte går ihop med henne schema.

– Jag ska gästa Lotta på Liseberg, jag fick förfrågan från andra hållet också men då krockade det. Så då får man bestämma sig för en av upplevelserna. De är ju både allsång på Skansen och allsång på Liseberg. Men då låg Liseberg före med frågan, säger hon till Hänt.

Kanske kommer frågan nästa år igen, men i år får vi njuta av Lill Lindfors från stora scen på Liseberg.

Annons