Sanna Nielsens hemlighet ute – har dolts för sambon Joakim in i det sista

06 mar, 2023, 10:00 

Sanna Nielsen tvingas erkänna. Nu vet till och med sambon Joakim Ramsell.

Annons

I över tretton långa år har Sanna Nielsen haft sambon Joakim Ramsell vid sin sida, och 2021 blev familjen tre när sonen Gibson kom till världen.

Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen
Här börjar Sanna Nielsen gråta – efter förklaringen

Ändå finns det saker Joakim inte vet om sin käraste. Nu kommer allt upp till ytan, och Sanna tvingas lägga korten på bordet.

Sanna Nielsen om kritiken efter beteendet med sonen Gibson

Sanna och Joakim har mer än bara kärleken gemensamt. Det var nämligen musiken som förde dem samman, Joakim är gitarrist och spelade i Sannas band.

Recept.se Nyhetsbrev

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par, har hon berättar för Hälsoliv.

Än idag försonas de på scenen. Det gör ju förstås Sannas hektiska yrke mycket lättare att få ihop med privatlivet, när gränserna suddas ut. Dessutom får sonen Gibson följa med mamma och pappa på turné, något som följdes av en del kritik.

Annons

– Jag blev ganska förvånad. Eller förvånad, jag kunde ju tänka mig att det skulle komma för enligt norm är man hemma med sitt barn längre, men jag är ju med honom jämnt och mitt jobb ser annorlunda ut, sa Sanna Nielsen till Svensk Damtidning.

Sanna Nielsen med en mikrofon på scen bredvid sambon Joakim Ramsell som spelar gitarr
Ett superpar, på, och utanför scen!

Sanna Nielsens hemlighet ute – inte ens sambon visste

När Sanna Nielsen under fredagen gästade Carina Bergfeldt kom saker upp till ytan som hon lyckats hålla hemlig ett bra tag. Hon berättar att hon är mörkrädd, vilket i sig inte är något nytt. Familjen har relativt nyligen flyttat till hus, och de stora ytorna gör henne skraj.

Men hur mörkrädd hon faktiskt är har hon lyckats dölja för alla, till och med sambon.

– Jag bor i hus, och ibland fattar jag inte varför jag gör det. För det blir väldigt mörkt och tyst och ensamt även om man har familj som jag, berättar hon.

Annons

– Nu har jag i och för sig en son också, och jag kan inte projicera mina rädslor på honom, säger Sanna.

Då frågar Carina om hon möjligtvis kollar i sina garderober.

– Ja, varje kväll. Det har jag gjort sen jag var liten. Jag kollar alltid; varje kväll... Det vet inte ens min sambo om… men nu, säger Sanna och viker sig av skratt innan hon tar mod till sig:

– Men okej älskling… Nu vet han ju det, att jag kollar under sängen varje kväll. Och så öppnar jag och kollar garderoben i sovrummet.

Foto: TT

Annons