Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens känslostorm – orden om slutet: “Kan inte förstå”

22 dec, 2022, 12:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Nu har ett kapitel nått vägs ände. Sanna Nielsen sätter ord på känslorna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sångfågeln Sanna Nielsen har mycket att stå i. Trots det har hon ju precis avsagt sig ett av de uppdrag som kanske tar allra mest tid, Allsång på Skansen. Efter sju säsonger, tackade hon i somras för sig.

Sanna Nielsens avslöjande om sonen – trots ordenBrand logo
Sanna Nielsens avslöjande om sonen – trots orden

Men det är inte det enda kapitlet i hennes liv som nu tar slut.

Sanna Nielsens beslut för sonen Gibson

Att Sanna Nielsen inte längre har hela somrarna uppbokade innebär såklart att hon har mer tid att spendera med familjen. Sanna och sambon Joakim Ramsell är ju relativt nyblivna föräldrar, det var i fjol de välkomnade lilla Gibson till världen.

I över tretton år har paret kilat stadigt, men det är inte särskilt mycket vi fått se av varken Joakim eller sonen Gibson. Det är däremot inte för att Sanna Nielsen har fullt upp med jobb – tvärtom.

Annons

Hon tar gärna med sig sonen ut på vägarna, men har helt enkelt beslutat att hålla dem utanför rampljuset.

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, säger hon till Amelia.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell håller varandra i handen
En bild på paret från 2015. För visst händer det inte alltför ofta att de förevigas tillsammans.

Sanna Nielsens ord om avskedet

Nu väntar också ännu mer härlig tid med familjen. Under julen har Sanna nämligen, som hon så ofta gör, turnerat med julföreställningen Min Sanna Jul. Alldeles snart lider den mot sitt slut, och går i mål på Cirkus i Stockholm.

Familjen har hängt med henne ute på vägarna, men nu blir hon ju äntligen hemma en längre tid. Det råder däremot ingen tvekan om att avskedet är sorgfyllt. På sin Instagram berättar hon om känslorna inför avslutet.

–Kan inte riktigt förstå att den här julturnén börjar gå mot sitt slut. Vilken turné det har varit och är! Jag har så oerhört kul både på scen och bakom scen, tillsammans med ett gäng fantastiska vänner och min lilla familj. Vill inte att det ska ta slut, skriver hon i ett inlägg.

Foto: TT

Annons