Se bilden: Sanna Nielsens tabbe på scen – mitt under julshowen

03 dec, 2022, 07:00 
Sanna Nielsen på scen under sin julshow Min Sanna Jul

Det är inte alltid det blir rätt – det kan Sanna Nielsen skriva under på.

Annons
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Det börjar nalkas för julen, vilket innebär jobb och ingen vila för alla sångfåglar ute i landet. Carola, Sarah Dawn Finer och Sanna Nielsen är alla ute och sprider julglädje på teatrarna med skönsång.

Men det är inte alltid det blir rätt. När Sanna Nielsen roade Norrköpingsborna under torsdagen med showen Min Sanna Jul gick inte allt enligt plan...

Nerverna inför Tareq Taylors första konsert

Ja, det råder inte direkt brist på utbud om man är sugen att fira in julen med någon av våra schlagerveteraner. Efter långa år av pandemi är julkonserterna tillbaka med full kraft, och med helt nya konstellationer!

Recept.se Nyhetsbrev

Carola ger sig ut på vägarna med Måns Zelmerlöw vid sin sida, en duo som visserligen känt varandra ett tag, men som hållit relationen utanför jobbet. Faktum är att deras vägar möttes på scenen för första gången 2007, under kronprinsessan Victorias födelsedag!

Carola Häggkvist sjunger på scen tillsammans med Måns Zelmerlöw 2007 på kronprinsessan Victorias 30-årsfirande på Öland
Kronprinsessans 30-årsdag på Öland fick lite guldkant!

– Det var ett av mina första tv-framträdanden efter ”Cara Mia” och jag var så fruktansvärt nervös, säger Måns till Expressen.

Annons

En vecka efter premiären står det klart att det blivit succé, men det är inte den enda stjärnspäckade duon som sjunger in julen. Under fredagen gjorde Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor sin första julföreställning på Hamburger Börs. Sarah är ju van vid sammanhanget, men Tareq är ju desto mer rutinerad bakom köksbänken.

– Jag ska verkligen göra allt för att det ska bli så bra som möjligt. Men det är klart att jag är nervös. Sarah har en av Sveriges absolut starkaste röster så det här är ju en jättechansning, har han sagt till Aftonbladet.

Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer framför en reklamaffisch om deras nya julkonsert på Hamburger Börs
I jul byter Tareq ut sillen mot sången.

Sanna Nielsens miss på scen – inför hela publiken

Sen har vi såklart Sanna Nielsen, som närmast kan beskrivas som en riktig juldrottning! Med flera jullåtar och konserter i bakfickan var det ingen skräll att succén Min Sanna Jul fick sig ytterligare ett år ute på vägarna.

Annons

Men även för en rutinerad stjärna som Sanna går det snett ibland. Mitt framför en intet ont anande publik i Norrköping var allting inte riktigt lika friktionsfritt som det såg ut.

"Den här gigkvällen lär jag sent glömma… För första gången har jag showat med skorna på fel fot😂 Det var lite trångt, men jag märkte inte det förrän jag tog av mig de på scen🙈" Skriver hon på Instagram och visar upp ett par höga klackar.

I kommentarsfältet kiknar folk av skratt, och Sanna passar på att skoja om vad som kan bli nästa fadäs på scen när hon intar Kalmar:

"Får se om klänningen sitter bak och fram då eller om det händer något annat spännande"

Foto: TT

Annons