Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen helt oigenkännlig – nya bilden tre månader efter avhoppet

08 nov, 2022, 07:00 

Nya bilden fick alla att tappa hakan!

Annons
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”Brand logo
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”

Det har gått tre månader och sommarvärmen har bytts ut mot höstrusk sedan Sanna Nielsen gjorde sitt sista avsnitt av Allsång på Skansen.

Från att ha sett henne i rutan varje veckan sommar ut, dyker hon betydligt mer sällan upp i tv såhär års. Men nu visar hon en bild från ett nytt projekt, och stjärnan är nästintill oigenkännlig!

Kryptiska framtidsbeskedet

Efter sju år var det dags för Sanna Nielsen att lämna över Allsång-pinnen, och lottet föll på ingen mindre än Pernilla Wahlgren. Man kan lugnt kalla det för ett chockbesked, för det var en annan ur Wahlgren-klanen som var favorittippad, nämligen Benjamin!

Pernilla Wahlgren
Sommarens nya Allsångsdrottning!

Men det får bli ett annat år, för nu är det Pernillas tur att briljera på scenen. Och får hon mersmak behöver hon inte vara rädd att Sanna Nielsen längtar tillbaka:

Annons

– Om jag säger tack och hej då är det tack och hej faktiskt. Men man kan aldrig säga aldrig, säger Sanna Nielsen till Expressen.

Hon har dessutom inga problem med att fylla sin "lediga" tid.

– Jag vill spela in film eller vara med i film, jag vill göra monolog, skriva ny musik det är hur mycket som helst egentligen. Men jag kastar mig i, jag kör på så får vi se vart det tar mig nånstans.

Nya bilden chockar

Redan nu har Sanna dragit igång med sina nya projekt. Hon har flitigt uppdaterat på Instagram från studion, där hon spelar in ny musik! Sanna har dessutom fullt upp med att repa inför sina kommande julkonserter.

Det är konserten Min Sanna Jul, som hade premiär i fjol som hon beger sig ut på vägarna med på nytt efter förra årets stora succé.

Men det är inte allt – Sanna extraknäcker som modell! Sanna är en av profilerna i Caroline Roosmarks kalender Sagolika kvinnor, som stöttar Fryshusets initiativ Barn till ensamma mammor.

Kvinnorna i kalendern är klädda och stylade för att se ut som sagolika varelser, och visst påminner Sanna lite om rödluvan? Följarna är i alla fall överens om att hon är häpnadsväckande vacker!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons