Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens lyckliga besked – bekräftar nu: ”Äntligen får jag berätta!”

08 dec, 2023, 05:30 

Sanna Nielsen berättar nu om lyckan.

Annons

Att Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära artister är glasklart. Det var också därför som hon en gång i tiden landade programledarrollen för Allsång på Skansen och blev kvar i sju år.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

Nu har hon lämnat Sollidenscenen, bestämt sig för att tillbringa lite mer tid med sambon Joakim och sonen Gibson, 2. Joakim spelar dessutom i Sannas band och är en stor del av hennes yrkesliv.

Sanna Nielsens beslut för sonen

Även Gibson har fått känna på turnélivet. När man har två föräldrar som ofta reser runt på vägarna och spelar, har man helt enkelt inget annat val än att vara en del av den resan.

Annons

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen, har Sanna Nielsen tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Sanna Nielsen med sambon Joakim
Sanna Nielsen med sambon Joakim.

Sanna Nielsens lycka – nu är det ute

Nu är det dags för nästa stora äventyr i Sannas liv. I ett inlägg på Instagram bekräftar hon att hon nu går in i teaterns värld och blir en del av nypremiären av Änglagård nästa år.

”Äntligen får jag berätta! Jag ska spela den underbara Rut när Änglagård har nypremiär hösten 2024 på vackra Oscarsteatern”, skriver Sanna Nielsen och fortsätter:

Annons

”Jag är så glad och stolt över att få komma in i en helt underbar ensemble, att få sjunga denna fantastiska musik och det är en sådan ära att få ta över efter min stora idol Helen Sjöholm som gör en helt fenomenal Rut”.

Foto: TT/Instagram

Annons