Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanna Nielsens otroliga familjelycka – visar upp lille Allan

26 jun, 2024, 04:30 
Sanna Nielsen
TT
Sanna Nielsen visar upp familjens nya tillskott: lille Allan!
Annons

Sanna Nielsen är inte bara en sanslöst framgångsrik artist – hon är också en familjekvinna. Hon har varit tillsammans med pojkvännen Joakim Ramsell i över 15 år och för två år sedan blev de föräldrar för första gången.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen visar upp nye familjemedlemmen

Sonen heter Gibson (efter gitarrmärket) och får en uppfostran i musikens förtecken. Sanna har berättat för Svensk Damtidning att sonen också fått följa med när hon varit ute på turné och jobbat, något som båda uppskattat.

– Det finaste vi kan ge honom är han får se att vi tycker så mycket om det vi gör. Han har skitkul bakom scenen och var ju med förra sommaren på Allsången, sa Sanna då.

Men familjen rymmer fler än Sanna, Joakim och Gibson. De har också hunden Allan, som fick göra Instagram-debut på Sannas konto i samband med midsommar.

Annons

"Här har vi det bra, Allan och jag. Önskar er alla en härlig midsommar", skriver Sanna i bildtexten.

Hennes följare fullkomligen smälter av synen – Allan är en sällsynt gullig liten jycke.

"Allan?? Har Gibson fått 'lillebror'??", skriver en användare.

Allan ser ut att vara en lagotto romagnolo. Så här beskrivs rasen på Svensk kennelklubbens hemsida:

"Lagotto romagnolo en grävande tryffelhund och en bra sällskapshund. Den är aktiv och lättlärd vare sig det gäller promenader, lydnad, spår, sökarbete eller agility. Rasen är inte någon vakthund, men kan larma om det kommer främlingar", står det skrivet där.

Sanna Nielsen: "Visar inte upp vår sons ansikte"

Vi får se om Allan återkommer på Sannas Instagram-konto! Hon är vanligtvis väldigt restriktiv med att visa upp sina familjemedlemmar.

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, har Sanna sagt till Amelia.

Annons