Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens rörande insikt med sonen Gibson – efter 2 år

17 feb, 2024, 11:00 
Sanna Nielsen är helt tagen när hon berättar om sonens milstolpe.
Annons

Sanna Nielsen har varit tillsammans med sin Joakim Ramsell i över 15 år – och är kärare än aldrig förr! De lärde känna varandra på scenen, och har idag den tvåårige sonen Gibson ihop.

Och Sanna är så lycklig i sin lilla familj. Nu delar hon med sig av en rörande stund med sonen som fick mammahjärtat att smälta.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsens beslut – därför visar hon inte upp sonen

Ja, Joakim spelar gitarr och har i många år gjort Sanna sällskap på scen. Till och med redan innan de var ett par!

– De två turnéerna vi gjorde ihop - när det bara var jag och hans gitarr - är nog de roligaste jag gjort, har hon tidigare berättat för Hälsoliv.

Annons

Än idag är Joakim Ramsell en del av Sannas band, och lille sonen Gibson har haft en självklar plats backstage.

– Jag har ju haft med mig min lille son på alla äventyr. Både jag och hans pappa är musiker så han får hänga på, har Sanna tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Sanna Nielsen på scen med Joakim Ramsell
Kärlek på jobbet!Rickard Nilsson / TT

I år fyller Gibson 3 år, och Sanna delar gärna med sig av glimtar från familjelivet. Däremot har hon bestämt sig för att inte visa sonens ansikte.

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier, har Sanna sagt till Amelia.

Annons

Sanna Nielsens fina stund med sonen Gibson

På alla hjärtans dag svämmade sociala medier över av kärlekshälsningar och pussbilder, inte minst bland kändisarna. Sanna Nielsen valde också att uppmärksamma dagen, som blev lite extra speciell:

"Idag sa Gibson "älka dig mamma, pappa" för första gången. Han prickade in helt rätt dag för det vår ljuvliga unge. Så glad att jag får fira alla hjärtans dag med mina två kärlekar i livet" skriver Sanna på Instagram.

En skärmdump från Sanna Nielsens Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons