Sanna Nielsens tid efter Allsång på Skansen – här är hennes nya uppdrag!

Sanna Nielsens tid efter Allsång på Skansen – här är hennes nya uppdrag!

Karin Törnblom/TT

Sanna Nielsen hade inte lång semester.

Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna
0:60

Efter reklamen: Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

(0:60)

Slå på ljud

Sanna Nielsen har lett det omåttligt populära SVT-programmet Allsång på Skansen i sju år. Nielsen har charmat oss alla med fina låtar, otroliga gäster och en ren allmän härlig stämning under sommarveckorna.

Inför den här säsongen meddelade Sanna Nielsen att den här säsongen blir hennes sista. Hon har valt att gå vidare med andra uppdrag.

Nu är SVT på jakt efter en ny programledare och det är i nuläget oklart vem som tar över. Det har tidigare ryktats om Oscar Zia, Marie Sereneholt eller Benjamin Ingrosso. SVT har lagt munkavel på där de inte har velat uttala sig.

Det ska Sanna Nielsen göra nu

Sanna Nielsen firade med en välförtjänt semester på Kreta. Men nu är semestern över! Höstens schema är fullproppat med förberedelser inför hennes årliga julshow Min Sanna jul. Showen är mycket uppskattad bland fansen och många är taggade på det i år också!

Suzanne Reuters tårar i tv - efter oväntade händelsen på scen

Eftersom Sanna har fullt upp i november och december är det hög tid att dra igång med förberedelserna. Nu är det därför fullt upp med det nya jobbet – nämligen julshowen. I en intervju med P4 visade Sanna upp en del av förberedelserna.

”Radiointervjuer på schemat idag inför "Min Sanna jul””, skrev Sanna på Instagrams storyfunktion.