Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens utbrott i studion fångat på film – skoningslösa utskällningen

28 maj, 2024, 19:30 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsens utbrott i studion väcker starka känslor.
Annons

Sanna Nielsen gjorde många förvånade när hon plötsligt och lustigt hoppade av Allsång på Skansen. Men Sanna ville göra annat – och de senaste åren har vi sett resultaten av hennes livsval.

Sanna Nielsen får utbrott i studion

Sannas senaste projekt var ett oväntat sådant. I april berättade hon att hon gör rösten till en av karaktärerna i den nya biofilmen om Jim Garfields odödliga skapelse Katten Gustaf.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

"Senast jag dubbade film var när jag var 14 år och gjorde rösten till Alice i Alice i underlandet.Den här gången blev det något helt annat. En alldeles ljuvlig, knasig, rolig och inte minst en ganska ondskefull karaktär, JINX! Jag hade SÅ roligt när vi spelade in och jag ser fram emot att få se resultatet", skrev Sanna då.

Annons

I ett nytt klipp på Instagram får vi se faktiskt en inblick i den där inspelningen. Sanna har själv lagt upp en video där man ser hur hon läser in Jinxs repliker i studiomiljö med otrolig inlevelse. Minerna och gesterna tyder på att Sanna verkligen BLIR Jinx, fullt ut!

Sanna Nielsen: "Snälla kan nån älska mig"

I den specifika scenen som visas får Jinx ett vredesutbrott på Gustaf och ett gäng andra husdjur.

– Ni är precis lika veka som ni var när jag hittade er snyftande på djurhemmet, säger Sanna/Jinx och inleder en hånfull tirad om de andra djuren:

– ”Ingen kommer att adoptera oss, jag växte aldrig i mina veck, jag gömmer mig bakom dem för att jag är socialt pinsam. Snälla kan nån älska mig, fast jag inte kan sitta still i tio sekunder och har en koncentrationsförmåga som en guldfisk".

Många i kommentarsfältet är imponerade, snudd på chockade av Sannas skådespeleri och totala inlevelse.

"ÄLSKAR dina ansiktsuttryck!", skriver influencern Louise Sundevall Scott.

"Vilket PROFFS du är!!!!!", skriver en annan användare.

"Det där gjorde min dag", skriver en tredje.

Annons