Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen, 39, berättar om nyheten för familjen – är inte lång tid kvar!

12 maj, 2024, 18:00 
Sanna Nielsen har mycket att se framemot!
Annons

Sångfågeln Sanna Nielsen har många järn i elden. Hon giggar runt om i landet och är i höst aktuell med rollen som Rut Flogfält i hyllade musikalen Änglagård.

Men Sanna har något kul att se framemot tidigare än så, berättar hon.

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen berättar roliga familjenyheten

Ja, Sannas imponerande pipa går faktiskt att använda till mer än bara hit-låtar och allsång. På Instagram har hon tidigare berättat att hon fått äran att dubba en roll i en film, och nu börjar det närma sig!

Annons

Rollen Sanna spelar är katten Jinx i den animerade nya filmen om katten Gustaf, och hon beskriver sin karaktär som "en alldeles ljuvlig, knasig, rolig och inte minst ganska ondskefull".

Och nu börjar det närma sig premiär! Filmen om katten Gustaf är en knasig film för hela familjen, som Sanna själv redan fått äran att se i förhand.

– Jag såg filmen på barnens biodag med min lille son som otippat kände igen mammas förvrängda röst och skrek i hela salongen när Jinx gjorde entré ” Mamma mamma mamma” Han går numera runt där hemma och sjunger på låten ni hör i klippet, skriver Sanna på Instagram.

Sanna Nielsens okända karriär

På smakprovet Sanna delar visar det sig att hon har en fallenhet för att dubba film – kanske får vi se mer av det i framtiden?

"Vi såg den också på barnens biodag! Nu vill jag se den igen! Kände inte igen din röst!" kommenterar en imponerad följare.

Men det är faktiskt inte första gången Sanna ställer sig i dubb-båset. Redan som 14 åring dubbade hon huvudrollen i Alice i underlandet!

Foto: TT

Annons