Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens lycka – nu kan hon berätta: "Glad"

24 apr, 2024, 09:00 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen kommer med ett glädjande och efterlängtat besked – lyckan är total!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, slog igenom för snart tre decennier sedan vilket också innebär att vi fått följa artisten i livets alla skeenden.

Ja, från 11-åringen på Gröna Lunds scen till kvinnan hon är i dag, som utöver artist också är sambo och mamma till en son, Gibson.

På Instagram får vi glimtar av både Sannas arbetsliv och privatliv, och det är även här hon kommer med det väldigt glada beskedet.

Sanna Nielsen delar med sig av lyckan

Sanna är riktigt folkkär och med det kommer naturligtvis ett stort intresse för artistens liv. Därav att hon också har över 100 000 följare på Instagram.

Och här har vi fått glädjebesked efter glädjebesked den senaste tiden. På listan av åtaganden hittar vi musikalen Änglagård, Doobidoo och dubbning av en barnfilm.

Pjuh!

Men kul för alla som saknat att se Sanna. Hon har ju inte varit riktigt lika framträdande som när hon rattade Allsång på Skansen mellan 2016 och 2022.

Annons

Och mer Sanna blir det! Nu kommer Sanna med ännu ett glatt besked. På Instagram går att läsa:

"Precis kommit hem efter att ha repat med kören inför dessa konserter i Maj! Så fint de sjöng och så mycket jag babblade🙈".

Hon fortsätter:

"Missa inte dessa konserter för det kommer bli så bra! Glad att få vara med! Nu ska jag upp till min älskade lille son och läsa Djungelboken som är favoriten just nu❤️".

Vårkonserterna med Putte Nilsson äger rum 10:e maj i Linköping, Uppsala 11:e maj och sedan på hemmaplan i Stockholm 12:e maj. Och uppenbart är Sanna mer än taggad!

Sanna Nielsens familjeliv

Sanna och Joakim Ramsell, 51, har varit tillsammans i över 15 år och är sedan hösten 2021 föräldrar till sonen Gibson.

Sanna och Joakim träffades faktiskt genom musiken och i dag spelar han i Sannas band vilket innebär att det ibland är en hel familj ute på vägarna.

Ja, Sanna har glatt förklarat för Svensk Damtidning hur Gibson får vara med bakom kulisserna, något hon säger fungerar jättebra.

Foto: TTAnnons