Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens vägran med sambon Joakim – ett år efter bebislyckan: ”Svårt”

02 dec, 2022, 10:00 

Nu bekräftar Sanna Nielsen beslutet med sambon Joakim Ramsell.

Annons
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

I flera års tid fick Sanna Nielsen svara på frågan om hon och sambon Joakim Ramsell tänkte skaffa barn. För den folkkära artisten blev det extremt tröttsamt och till slut blev hon tvungen att sätta ned foten.

– Ingen vet något om mitt liv, men jag har många människor i min närhet som kanske inte kunnat få barn, inte vill ha barn, eller som det är för sent för. Så det kommer förhoppningsvis när det kommer - det går aldrig att planera rätt, har Sanna sagt i en intervju med Hälsoliv.

Därför var det kanske rätt logiskt att hon själv gick ut med gravidbeskedet när det väl var dags. På Mors dag i maj förra året berättade Sanna Nielsen att hon och sambon väntar sitt första gemensamma barn ihop.

Sanna Nielsen om sonen Gibson

Sonen Gibson, 1, föddes i oktober förra året. Likt sina föräldrar älskar han musik och har en smak för vackra toner. Namnet är också ett resultat av pappa Joakims faiblesse för gitarrmärket Gibson.

Annons

Trots sin ringa ålder har Gibson redan hunnit med att åka på turné. Blott två månader gammal satt han i turnébussen och följde med sin mamma på föreställningar runt om i Sverige.

– Jag har själv turnerat sedan jag var elva år och är van vid att musiker och artister tar med barn på turné. Jag vill kunna vara med min son jämt och ständigt och dessutom kunna ge honom känslan att mamma och pappa faktiskt älskar sitt jobb. Det vill vi ge honom, den kärleken och tryggheten. Och visa att han kan göra det han själv vill, säger Sanna Nielsen i en ny intervju med Amelia.

Sanna Nielsens beslut: ”Inte valt det här livet”

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell kände varandra väl innan de blev ett par. I flera år hade de jobbat tillsammans, så när kärleken infann sig fanns den tryggheten redan där.

Hon må vara en av Sveriges kändaste artister, men hon är fortfarande väldigt mån om sitt privatliv. Därför har hon valt att inte visa upp för mycket av vardagen på sociala medier.

– Min son, sambo och den övriga familjen har inte valt det här livet och jag respekterar att de inte vill stå i rampljuset. Därför visar jag exempelvis inte upp bilder på vår sons ansikte, och min pojkvän vill inte figurera på mina sociala medier. Det är svårt att dra linjen mellan det personliga och privata, säger hon.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.

Foto: TT

Annons