Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sanningen – därför hoppade Suzanne Axell av "Fråga Doktorn"

Sanningen – därför hoppade Suzanne Axell av "Fråga Doktorn"

Suzanne Axell var programledare för SVT:s "Fråga Doktorn" i 18 år innan hon plötsligt valde att sluta. Nu avslöjar hon den verkliga anledningen.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Över 600 program blev det för Suzanne Axell när hon ledde "Fråga Doktorn" i SVT innan hon till slut bestämde sig för att hoppa av och testa vingarna i andra sammanhang.

– Några trodde att jag slutade på SVT för att göra Let's Dance, men det är helt fel. Jag stortrivdes med Fråga doktorn och med gänget i Umeå. Men jag hade kommit till vägs ände, inte minst med tanke på resorna. Jag som har en kvarts promenad till Sveriges Television i Stockholm, hade 65 mil till jobbet, har Suzanne berättat i en intervju med Svensk damtidning.

Därför sa Suzanne Axell upp sig från "Fråga Doktorn"

Stockholmsbon Suzanne pendlade till Norrköping, Karlstad och Umeå varje vecka. Alla timmar på resande fot innebar bland annat förlorad tid med sambon Jörgen och det tärde på tv-profilen som efter 18 år fick nog.

– Ibland har man känt att livet visslar förbi på en tågstation. Man spräcker ju i princip alla helger från första augusti till sista maj, säger Suzanne till Expressen.

LÄS MER: Suzanne Axell om flyttplanerna med sambon Jörgen – och nya karriären som filmstjärna!

Suzannes framgångar som journalist har mins sagt krävt ett hårt arbete.
Även om det kanske inte alltid ser så ut menar Suzanne att det sker betydligt mycket mer bakom kameran än vad tittarna förmodar.

– Den som tror att man som programledare sätter på sig ett par tjusiga kläder och håller i ett par kort bör tänka om. Den här programledaren har inte jobbat så i alla fall.

Suzannes Axell – snart tillbaka i tv-rutan

När Suzanne gick ut med chockbeskedet att hon slutar var det många som blev sorgsna. Men Fråga Doktorn-fansen behöver inte hänga läpp länge till! Snart dyker hon upp i programmet igen.

I höst ska hon göra åtta "Så gick det sen"-reportage med personer som hon intervjuat under årens gång – så hon är trots allt fortfarande en del av gänget bakom av Fråga Doktorn, om än inte på samma sätt.

Foto: TT

LÄS MER: Soldoktorn tvingas säga farväl till Lotta Engberg – efter ett halvår som sambor

LÄS MER: Ilska bland följarna under hovets nya bild: ”Skandal!”

LÄS MER: Stora missen efter Pernilla Wahlgrens bild: "Det där är inte din pojkvän"