Sanningen bakom uppbrottet mellan Peter Forsberg och Nicole Nordin

01 maj, 2023, 11:00 
Peter Forsberg och Nicole Nordin har gått skilda vägar efter tretton år ihop.
Annons

En tretton år lång kärlekssaga har nått vägs ände, meddelade Peter Forsberg och Nicole Nordin under måndagen på Instagram.

De har fattat det gemensamma beslutet att separera, efter att noga ha överlagt ihop. Här är deras ord om relationen innan uppbrottet.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Peter Forsberg och Nicole Nordin separerar efter 13 år

Det var 2009 som Peter och Nicole möttes för första gången, på en middag. Ishockeylegendaren Peter hade bara några år kvar på karriären, och Nicole var nyexaminerad från Handelshögskolan.

Recept.se Nyhetsbrev

Det slog gnistor, och paret förlovade sig. De nästkommande åren fick de tre barn, flyttade ihop till Schweiz och blev affärspartners. Men nu är det slut:

"Vi kommer att fortsätta att vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla hängivna föräldrar till våra tre barn" Skriver de bland annat i ett uttalande på Instagram.

Annons

De är båda delägare i skoföretaget Inuikii vars huvudkontor ligger i Zürich, därav flytten. Enligt uttalandet kommer de fortsätta att arbeta ihop, trots att de väljer att gå skilda vägar.

Nicole Nordin om svårigheterna i relationen med Peter Forsberg

De går inte in närmare på anledningen bakom beslutet att separera, men understryker att det är gemensamt och kärleksfullt fattat.

Ex-paret har minst sagt haft fullt upp – som det blir när två drivna entreprenörer möts i kärleken. Förutom det delade engagemanget i Inuikii, och deras affärer på eget håll driver paret investeringsbolaget Archelio Capital. 2022 köpte paret ett skoföretag med affärer i centrala Stockholm och Göteborg enligt Breakit.

Men de har lika många timmar på dynget som alla andra. 2019 berättade Nicole i Loungepodden om svårigheterna att få schemana att gå ihop.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då, sa Nicole Nordin då om relationen.

Peter Forsberg och Nicole Nordin
Peter och Nicole.

Foto: TT

Annons