Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Bingolotto-Daniel Norbergs okända liv – som han inte vill prata om

01 okt, 2023, 15:00 
Daniel Norberg är ny programledare i Bingolotto, och har snabbt blivit ett välkänt namn. Men det finns en del av hans liv som han inte vill prata om.
Annons

Höstens säsong av Bingolotto har fått uppfräschning i form av en sprillans ny programledare, tv-profilen Daniel Norberg, 33. Han gör Lotta Engberg sällskap, och ersätter tidigare programledarenStefan Odelberg.

Daniels insatser i rutan har hyllats, och han har snabbt blivit en välkänd profil. Men det finns saker han inte vill skylta med i offentligheten.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Det gjorde Daniel Norberg innan Bingolotto

Den lite äldre publiken kanske främst känner igen Daniel från Bingolotto, som han gästat vid specialsändningar. Eller så har man skrattat gott till honom i TV4:s humorprogram Mumbo Jumbo.

Men hur hittade han egentligen in i rampljuset? Jo, via videoplattformen YouTube. Han drev en kanal ihop med sin bror, och de gjorde parodier och andra humorklipp som idag har en bit över 100 miljoner visningar.

Annons

2014 slog de igenom rejält, när de publicerade en parodi på låtarna i det årets upplaga av Melodifestivalen. Klippet fick miljontals visningar, och det blev något av en tradition på kanalen.

Daniel Norberg och Emil Norberg
Daniel med sin bror Emil.

Sedan rasslade jobben in, och Daniel syntes lite här och var i tv-sammanhang. Han nådde ut till den breda massan när han tog silver i Let's Dance 2018, och såklart: första platsen i Masked Singer 2021 som Godisautomaten.

Och nu som kronan på verket: programledare i Bingolotto!

Daniel Norberg i Masked Singer
Daniel Norberg charmade folket med sin pipa i Masked Singer.
Annons

Daniel Norbergs okända liv – som han vägrar prata om

Han är alltså ingen nykomling i "show biz", men ändå finns det en del av hans liv han inte gärna pratar om: hans privatliv. Mer specifikt, kärlekslivet.

Ja, Daniel Norberg ligger lågt på den fronten, och håller det istället för sig själv. De få gånger vi hört honom uttala sig om sina förhållanden var i fjol i Secret song, när hans ex-flickvän Johanna överraskade honom med en sång.

Men annars har han lagt locket på. I en intervju med Hänt gav han däremot ett mycket kryptiskt besked, och i alla fall snuddade vid ämnet kärlek.

Daniel berättar att han rankar sitt kärleksliv till en trea på en femgradig skala, och säger att han inte kan fokusera på det nu i och med hans hektiska jobbsommar.

– Det var nya städer hela tiden och så, det får bli ett framtida projekt. Nu är det fokus på bingo och bingobrickor, säger han till sajten.

Foto: TT

Annons