Sanningen om Charlotte Perrellis relation till bonusdottern Izabella

24 aug, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Charlotte Perrelli är van vid en familj bestående av killar då hon har fyra söner. Men via giftermålet med Anders Jensen har hon fått bonusdottern Izabella. På bilder syns nu deras verkliga relation.

Annons

Charlotte Perrelli har varit gift med Anders Jensen sedan 2015 och de har sönerna Adrian och Alvin ihop. Men både Charlotte och Anders har varit gifta sedan tidigare – vilket innebär bonusbarn för båda parter!

Anders dotter Izabella är den enda flickan bland den stora skara av bröder hon fått på köpet efter hennes föräldrars nya förhållanden. Men hur är egentligen relationen mellan Charlotte och bonusdottern?

Perrelli-Jensen-Sjögren-Westergren – den stora bonusfamiljen!

Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

Anders Jensen var gift med före detta TV4-profilen Suzanne Sjögren mellan 2009 och 2011, och de fick då dottern Izabella.

Suzanne bor numera med en ny man, landslagsryttaren Pontus Westergren, och även de har fått en son ihop, Ben. Dessutom har Pontus sonen Bastian från en tidigare relation.

Ja, familjen Perrelli/Jensen-Sjögren/Westergren har blivit en enda stor bonusfamilj!

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Bonusdottern Izabellas liv med Charlotte Perreli

Izabella bor hälften av tiden hos mamma och hälften av tiden hos pappa, vilken innebär att hon får det bästa av två världar då hon lever två helt olika liv hos föräldrarna.

– När hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen, har Suzanne sagt till Hänt.

Charlotte Perrellis verkliga relation till Anders Jensens dotter

Tidigare har ju Charlotte varit omgiven av familjemedlemmar av det motsatta könet, så när Anders och Izabella kom in i artistens liv förändrades tillvaron. Men det verkar som att Charlotte är mer än nöjd över att ha fått en bonusdotter!

På Instagram har Charlotte flera gånger delat med sig av sin kärlek till Anders dotter. Ett av alla inlägg publicerade hon på Izabellas stora tonårsdag.

Annons

"Igår firade vi världens finaste tjej!! Hon blev tonåring! Izabella Som går från klarhet till klarhet. Inte alltid lätt att vara ensam tjej i en stor barnaskara av killar men om någon klarar det så är det du. Med hjärtat på rätt plats och otroligt omtänksam. Grattis kära du!!!! Eftersom önskemål alltid infrias på födelsedagen så blev det kladdkaka klädd med vaniljglass. Jordgubbar och Godissnören som rosetter!"

Även Suzanne har yttrat sig om Izabellas bonusmamma.

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation, berättar hon för Hänt och fortsätter:

– Jag uppskattar verkligen det livet som de kan erbjuda henne.

Foto: TT

Annons