Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om drickandet i Love is blind – allt är inte som det verkar

19 jan, 2024, 12:00 
Pernilla Albinsson

Efter mycket spekulationer får vi äntligen veta vad deltagarna i Love is blind faktiskt har i sina guldiga vinglas.

Annons

Programmet Love is blind har sedan den första säsongen 2020 blivit en stor succé. Idag finns fem säsonger av den amerikanska versionen, en japansk och en brasiliansk version - och allra senast, en svensk version.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Den svenska säsongen ligger just nu etta på svenska topplistan. Den har till och med kommit med på den globala topp tio-listan över mest sedda serier på Netflix i världen.

När Aftonbladet frågar programledaren Jessica Almenäs om varför hon tror att programmet är så populärt svarar hon att det handlar om identifikation.

– De allra flesta är över 30 år, vissa till och med över 40. Det här är människor som har försökt träffa någon, och liksom inte riktigt fått till det. Jag tror verkligen att man kommer att hitta någon att identifiera sig med. Och verkligen känna att det här skulle kunna vara jag, säger hon.

Annons

Många spekulationer kring muggarna

Succéprogrammet har sedan den andra säsongen av den amerikanska versionen använt sig av de karaktäristiska guldiga vinglasen. Detta har fått många tittare att spekulera om varför.

I en intervju med tidningen Variety berättade skaparen av serien Chris Coelen om anledningen bakom dem.

– Det är något jag gillar. När du sätter på programmet så vet du att det är vårt program. Det är väldigt autentiskt, man får verkligen följa dessa människors resa, men jag gillar det faktum att vi har den här kopplingen med människorna på ett lättsamt enkelt sätt. Det är roligt, sa han.

Deltagarna i Love is blind skålar i en pool.
De guldiga vinglasen i programmet Love is blind har blivit en snackis bland tittarna.

Deltagaren avslöjar sanningen

Även innehållet i glasen har fått spekulationer. Är det så att de dricker vin konstant genom sin medverkan i programmet? Nyheter24 har hört av sig till deltagaren Krisse-Ly Kuldkepp för att ta reda på svaret.

– Alkoholkonsumtionen var begränsad. Oftare än vad man tror var det helt vanligt kranvatten som gömde sig i guldglasen, berättade Krissy-Ly.

Foto: Pressbild/Netflix.

Annons