Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanningen om E-Types miljoner – överenskommelsen med Melinda Jacobs

05 dec, 2023, 20:30 

Här är allt du behöver veta om Martin "E-Type" Eriksons miljoner.

Annons

Eurodisco-kungen Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs utgör tillsammans ett av kändis-Sveriges absolut hetaste par. Framför hela svenska folket har vi sett dem gifta sig, få barn och flytta ihop.

Martin har alltså flyt när det kommer till kärlekslivet. Men hur ser det ut med stålarna?

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Så mycket tjänar Martin "E-Type" Erikson

Jo – det går bara bra. E-Type är en av våra mest älskade artister, och trots att hans musik var som störst på 90-talet vallfärdar folk fortfarande till hans turnéer och spelningar runt om i landet.

Till och med kungligheterna älskar E-Types dansmusik. Svensk Damtidning har tidigare avslöjat att Victoria bjöd in Martin som överraskningsartist på prins Daniels stora 50-års fest i november!

Kronprinsessan Victoria och E-Type kramas
Kram! Victoria och Martin har varit vänner i många år.

Framgångarna ger klirr i kassan. Nyheter24 rapporterar att Martins fastställda förvärvsinkomst år 2020 låg på 698 500 kronor, vilket ger en månadslön på drygt 60 000 – med ett överskott på kapital på 1,1 miljon kronor. Dessutom har hans företag tillgångar på miljonbelopp!

Melinda Jacobs pengaregn – så mycket tjänar hon

Martin är verksam i sex olika bolag, och det är ett som sticker ut. Nämligen ett relativt nytillkommet uppdrag som styrelsesuppleant i hustrun Melinda Jacobs egna företag.

Annons

Melinda är själv styrelseledamot, och den enda "anställda". Och har man ett AB som har så lite som en eller två styrelseledamoter, då måste man ha en styrelsesuppleant. Rent konkret innebär det i de flesta fall att man inte har så mycket inblandning i verksamheten alls, och det blir ofta en nära person som får den rollen för att formalian ska bli rätt.

Men visst är det fint att se hur Martin rycker in och stöttar sin hustru!

Det går också bra för Melinda. Nyheter24 rapporterar att hon 2022 hade en fastställd förvärvsinkomst på 659 532 kronor – vilket ger en månadslön på nästan 55 000 kronor.

Foto: TT

Annons