Sanningen om Enhöringen har läckt ut – skandalen i Masked Singer

Sanningen om Enhöringen har läckt ut – skandalen i Masked Singer

Sanningen är redan ute, det här är Enhörningens verkliga identitet!

Videon kunde inte hittas

Masked Singer är årets nyhet i tv-tablån och den har tagit Sverige med storm. Med sitt finurliga koncept där kända profiler maskeras i avancerade förklädnader för att sedan framträda med musiknummer har programmet engagerat hela svenska folket.

Personer som Lotta Schelin, Sven Mellander och Kikki Danielsson har visat sig dölja sig bakom maskerna och under fredagen får vi reda på vilka de sista deltagarna är när de gör upp i en fredagsfinal.

Identiteten bakom Enhörningen avslöjad

Men enligt uppgifter till Svensk Damtidning är identiteten bakom en av de mest populära figurerna, nämligen Enhörningen, redan röjd. Det ska vara programledaren Ellen Bergström bakom masken. Om det stämmer får vi alltså se i kvällens program av Masked Singer i TV4!

LÄS MER: Alla figurer och ledtrådar i Masked Singer – hela listan

Enhörningen har sedan det första programmet varit något av en tittarfavorit, och även Måns Zelmerlöv har en förkärlek till den rosa fantasivarelsen. När han deltog i Nyhetsmorgon fick han frågan om vem som imponerat mest under tävlingens gång och svaret är enkelt.

– Nej men jag är ju lite betuttad i Enhörningen, jag tycker att Enhörningen gör väldigt väldigt bra ifrån sig, sa han i Nyhetsmorgon.

LÄS MER: Kaos och panik i Masked Singer: "Jag kommer svimma"

LÄS MER: Chocken efter bluffen i storsuccén Masked Singer