Sanningen om Filip Lamprecht och Peg Parnevik – därför gjorde han slut

Sanningen om Filip Lamprecht och Peg Parnevik – därför gjorde han slut

Under sin medverkan i Let's Dance gjorde Filip Lamprecht slut med Peg Parnevik, efter fem år ihop. Nu berättar han varför.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Peg Parnevik och Filip Lamprecht träffades redan när de var små genom deras familjer. Första gången svenska folket fick se dem ihop var i realityserien Parneviks, och sedan följde flera år av kärlekslycka för det forna paret.

Men sedan Filips medverkas i Let´s Dance i våras har de varit i hetluften.

Allt började med att deras följare misstänkte att något inte stod rätt till mellan paret som då hade varit tillsammans i fem år. Sedan började rykten florera om en eventuell romans mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal.

Och i somras kom beskedet, ex-paret gick ut med att det valt att gå skilda vägar.

Nu berättar Filip sanningen om uppbrottet i podcasten Två meter dumheter.

Därför gjorde Filip Lamprecht och Peg Parnevik slut

Efter uppbrottet var Peg öppen med sin sorg i sin egna podcast Pillowtalk som hon då hade med systern Penny Parnevik. Men att Filip skulle ha varit otrogen med Linn dementerade hon, samtidigt som hon bekräftade att beslutet enbart låg på sin ex-partner.

Och enligt Filip berodde beslutet till stor del på Let´s Dance.

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var någonting som skulle komma hur som, säger han i Två meter dumheter och fortsätter:

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra.

Höll uppbrottet hemligt i Let's Dance

Men Filip och Peg höll uppbrottet hemligt ett bra tag. Redan innan programmet var slut hade kärlekssagan tagit slut, men när han fick frågor om sin ex-flickvän nämnde han aldrig att de hade gått skilda vägar.

– Vi hade sagt att vi kommer inte gå ut med något uttalande. Vi har inget krav på oss att vi behöver berätta för alla att ”nu har vi gjort slut så ni vet om det”. Utan vi måste kunna göra vår grej och sedan kommer det ut när det kommer ut, förklarar han.

Foto: TT, Instagram / Filiplamprecht

LÄS MER: Soldoktorns och Lotta Engbergs lyxiga hus – se bilderna!

LÄS MER: Jannike Björling försvann efter lyxlivet med Björn Borg – så lever fotomodellen i dag

LÄS MER: Magnus Normans besked om relationen – efter otroheten