Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanningen om Hans Wahlgrens arv – Pernilla kan inte sluta gråta

23 jun, 2024, 14:00 
Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
TT/Instagram
Pernilla Wahlgren har avslöjat vad Hans Wahlgren lämnade efter sig i arv.
Annons

Pernilla Wahlgren gör sig redo för ännu en säsong av Allsång på Skansen. Men på den privata fronten arbetar hon fortfarande med sorgen efter pappa Hans Wahlgren.

Hans avled den 10 maj, 86 år gammal. Ingen som läst glömmer Pernillas första ord om sorgen.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

"Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantlig – men när du tog ditt sista andetag så var det det lugnaste och vackraste vi har varit med om. Jag låg vid sida med huvudet mot ditt bröst precis som jag gjort så många gånger som liten..!", skrev Pernilla då.

Pernilla Wahlgren om arvet Hans Wahlgren lämnat

Nu är vi inne på midsommarveckan, vilket väckt liv i en massa minnen hos Pernilla. Hon skriver om detta i ett inlägg på Instagram, efter att ha varit ute och besökt mamma Christina i hemmet på Björkhaga ute på Norra Lagnö.

– Åh vad han fattas oss alla så så mycket… Men det känns också fint att veta att mamma trots saknaden, ändå trivs så bra i sitt ”Lilla röda hus” - och att både Christian och Linus hjälper till med att hålla i ordning i trädgården och kommer ut med jämna mellanrum och fixar det som behövs fixas..! Pappa var en fixare av rang och tog verkligen hand om ALLT på Björkhaga! Så det krävs minst två för att göra pappas jobb…! skriver Pernilla.

Annons

Pernilla Wahlgren: "Har lovat"

Hans må vara borta, men han lämnar ett viktigt arv efter sig. Han var nämligen med och etablera hur familjen Wahlgren firar midsommar.

Det gjorde Pernilla i år också, och skrattade och grät om vartannat.

– Jag har alltid under hela mitt liv firat Midsommar hemma på Lagnö varje år. För mig är det heligt! Så självklart gör vi det i år också! Men det blir annorlunda i år. Första midsommaren utan pappa….Pappa ÄLSKADE verkligen Midsommar!! Hans favorit högtid! Men vi kommer föra hans traditioner vidare.Första snapsvisan kommer alltid att vara ”Den blomstertid nu kommer” . Och jag ( som avskyr snaps) har lovat att ta pappas snaps i år, och då kommer vi alla att höja våra glas mot himmelen och skåla för DIG, pappa…! skriver Pernilla.

Annons