Sanningen om Peter Forsberg och lyxlivet med Nicole Nordin

Nicole Nordin och Peter Forsberg

Peter Forsberg och Nicole Nordin lever ett lyxliv – här är sanningen om deras förmögenhet.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?
Slå på ljud

Peter Forsberg var i slutet på sin hockeykarriär när han träffade Nicole Nordin. Året var 2009 – och vid den tiden pluggade Nicole fortfarande på Handelshögskolan i Stockholm. Det hela utvecklade sig till en blixtromans, för redan året därpå hade Peter och Nicole förlovat sig.

Nu lever paret ett lyxliv med barnen Lennox, Lily och Diego. I en kartläggning av "Foppas" miljardimperium berättar Expressen att Peter drog in ungefär 650 miljoner kronor, exklusive reklamintäkterna, under sin karriär i NHL.

Peter Forsberg berättar om sina miljoner

Men han är också en etablerad affärsman, med ansvar för investmentbolaget Forspro och delägarskap i fastighetskoncernen Lerstenen.

– Det jag kan säga är att jag har mer pengar i dag än vad jag hade när jag slutade med hockeyn. Jag är nöjd med den avkastning jag fått och var företagsgruppen står i dag, har Peter sagt i en intervju med Expressen.

– Fastigheterna är absolut det som gått bäst för oss. Det började med att vi köpte en fastighet i Örnsköldsvik i början av 2000-talet tillsammans med familjen Sällström, som pappa kände från Umeå. Samarbetet funkade bra och sedan har det rullat på och blivit mer och mer. Man kan säga att fastigheterna är ångloket som dragit oss i alla år.

Nicole Nordin – så lever hon

Nicole Nordin och Peter Forsberg

Tillsammans har Nicole och Peter barnen Lennox, Lily och Diego.

Nicole driver sitt skoföretag Inuikii, som har sin bas i Schweiz.

– När det gäller Inuikii, så har jag inget med produktutvecklingen att göra. Jag håller mig i bakgrunden och är mer intresserad av hur bolaget styrs även om skomodellerna är jättefina, har Peter sagt.

I en intervju med sajten Seezona har Nicole förklarat vad det är som driver henne som affärskvinna.

– Jag vill få ut det mesta ur varje dag. Jag är en person med mycket energi som ser positivt på saker och ting. Jag försöker vara prestigelös och är alltid tacksam för det lilla. Jag tror att uppskattning är viktigt: fokusera på det du har och hur långt du har kommit och försök att se sunt på livets utmaningar, sa Nicole då.

LÄS MER: Ica-profilernas okända tragedier: Sjukdom, dödsfall och fängelse

LÄS MER: Magdalena Forsberg avslöjar verkliga relationen med Claes Elfsberg

LÄS MER: Pernilla Wiberg flydde Sverige med miljonerna – nya livet med kärleken