Sanningen om relationen mellan Sanna Nielsen och Lotta Engberg – okända sms:en

Sanningen om relationen mellan Sanna Nielsen och Lotta Engberg

Vi har inte bara en utan två allsångsdrottningar i Sverige! Sanna Nielsen och Lotta Engberg underhåller landet i två olika städer och har kontakt med varandra mellan tv-sändningarna.

Slå på ljud

Två hyllade programledare, som båda kommer från dansbandsvärlden. Sanna Nielsen, 36, och Lotta Engberg, 58, har känt varandra i många år och har till och med varit ute och turnerat ihop. I en ny intervju med Expressen berättar Sanna att hon och Lotta peppar varandra inför sommarsäsongen med Allsång – och de vill helst inte bli jämförda.

LÄS MER: Sanna Nielsen ryter ifrån efter privata frågan

– Vi jämför oss inte, verkligen inte. Man peppar varandra i stället. Jag tycker att det är så fantastiskt att vi har så fina allsångprogram för alla att kunna välja emellan säger hon.

Sanna Nielsen om relationen med Lotta Engberg

När Sanna bara var elva år gammal toppade hon Svensktoppen med låten "Till en fågel", som den yngsta artisten någonsin. Efter det deltog hon i ett tv-program tillsammans med Lotta Engberg och allsångsdrottningarna har även varit ute på turné ihop. I dag ses de inte så ofta men däremot har duon telefonkontakt.

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin

– Vi brukar sms:a lite då och då under sommaren och frågar hur det känns, och hur det går. ”Gud vad bra ni gjorde det där”, och vice versa, berättar Sanna i intervjun.

Fina hyllningen uppe på scenen

Förra sommaren firade Sanna fem år som programledare för ”Allsång på Skansen” och då bjöd hon publiken på ett stort Lotta Engberg-medley på Sollidenscenen.

– Hon är värd alla hyllningar i världen, tycker jag. Jag har faktiskt längtat efter att få göra ett sånt här nummer till henne i fem år, berättade Sanna Expressen då.

Foto: TT