Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om uppbrottet mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht – och ryktet med Let's Dance-Linn

13 sep, 2021, 12:16 
Ellen Myrgård Lindén
Peg Parnevik om otrohetsryktena
Peg Parneviks och Filip Lamprechts förhållande tog slut tidigare i somras. Nu berättar artisten Peg om vad som egentligen hände och hon vill dessutom passa på att slå hål på ett envist rykte.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 36?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 36?

Artisten Peg Parneviks, 26, och Filip Lamprechts, 24, förhållande hamnade snabbt i offentlighetens ljus när Filip deltog i Let's Dance i våras. Många talade om den kemi som de tyckte sig se mellan Filip och danspartner Linn Hegdal och spekulationerna fortsatte sedan när det visade sig att paret hade avslutat relationen, efter flera år tillsammans.

Peg Parnevik svarar på otrohetsryktena

Nu är Peg aktuell med en ny låt som handlar om expojkvännen, Somewhere Without Me som just handlar om Filip Lamprecht. Och nu har Filip bett henne att gå ut i sin podcast och förklara att han inte har varit otrogen mot henne. För att äntligen försöka få ett slut på alla rykten.

– Sen är det en liten detalj, jag visste inte om vi borde säga det här för jag tycker det är undermedvetet och jag tycker det är töntigt att svara på rykten. Det är inte vårat ansvar att gå ut med det, tycker jag, säger Peg i podcasten Pillowtalk och fortsätter:

Peg Parnevik Filip Lamprecht
Filip Kaspersen Lambrecht och Peg Parnevik P3 Guld galan, P3-guld 2019, Partille arena, 2019-01-19(c) Tommy Holl / TT

"Låt oss vara ärliga"

– Men okej jag kan säga exakt. Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen, han var inte otrogen med Linn eller något sådant. Och det var inte därför han gjorde slut med mig. Vi gjorde inte slut, låt oss vara ärliga, det var inte mitt beslut.

Annons

Men hon vill poängtera att alla rykten under Let's Dance inte slog lika hårt mot Filip som de gjorde mot henne.

– Jag sa att vi skulle säga det, och nu har jag sagt det. Men jag sa också till Filip att jag fattar att du får negativa kommentarer och att folk har trott att du är otrogen. Men det förstörde inte hans rykte riktigt dock, folk har hatat mig i allt det här. Under hela den här våren när Let's dance var på tv, det var inte han som fick skit, det var jag som fick skit.

Foto: TT

Annons