Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen – därför stoppar Zlatan Ibrahimovic bilderna på Helena Seger

08 maj, 2021, 06:00 

Zlatan Ibrahimovic har fattat ett beslut om bilderna på Helena Seger.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett av Sveriges mest omskrivna par. Kanske till och med världens.

Zlatan är trots allt en global stjärna; den 68:e mest populäre personen på Instagram sett till antalet följare.

Zlatans beslut om bilderna på Helena Seger

Men Helena dyker aldrig upp på Zlatans bilder. Många andra fotbollsspelare lägger regelbundet upp på bilder på sina flickvänner och fruar, men inte Helena. Varför? Varumärkesexperten Jacqueline Kothbaue tror sig veta svaret. Hon har skrivit boken "Mediababe: The code to social stardom" och har kollat närmre på Zlatan ur ett varumärkesperspektiv.

– Hans sociala kanaler är väldigt strama. Han gör aldrig hemma hos-reportage, men det behövs inte, har hon sagt till Expressen.

"Det blev en vändpunkt"

Enligt Jacqueline har Zlatan redan blivit privat så det räcker i sin självbiografi, Jag är Zlatan Ibrahimovic.

– Den blev en vändpunkt för Zlatan, i hur brett han kan nå ut. Där kom vi bortom fotbollsspelaren och fick lära känna människan. Han berättade om sin uppväxt, om sin pappa, om Helena. Då fick vi hela människan. Och när han slår sig ihop med Volvo, ett väldigt folkligt märke, så är han "Mr Svensk" på nåt sätt. Folket har fått en så djup insyn i hans personlighet tack vare boken, och då kan publiken projicera sina egna föreställningar på hans liv, utan att han behöver avslöja något om sitt privatliv, har Jacqueline sagt.

– Det är det som är intelligent med strategin. Han har blottat sig själv i självbiografin, så behöver han inte visa upp det löpande vardagslivet. Han är som Henrik Larsson, som aldrig bjudit på en inblick på sitt privatliv.

Annons